*MoJtAbA* (23-01-14)
*MoJtAbA* (23-01-14)
با برنامه Passmark.PerformanceTest یه تست بگیر تو نتایج میفهمی کدوم قطعه امتیاز کمی گرفته و این سرعت کند به خاطر هارد هست یا cpu
|
متوجه شدم . . . از همه دوستان ممنون . . . این هم روش خوبیه . . . نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط thedaek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دست همگی درد نکنه . . . میرم ببینم چی شد
التماس دلار
خدا نگهدار
سلام مجدد بر همه دوستان
رفتم با PassMark Performance Test چک کردم ولی از اونجایی که خیلی تو سخت افزار مهارت دارم(!!) اومدم شما رو امتحان کنم ببینم شما چی تو چنته دارید(!!!)
آقا یه چیزایی فهمیدم ولی . . . نظر شما چیه؟
چه کاری کنم بهتر و به صرفه تره؟
اینم نتیجه تستها:
PassMark Software - Display Baseline ID# 191237
و نتیجه دقیقتر تو این فایل گذاشتم:
Download My.Performance.Test.rar
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
متشکر
*MoJtAbA* (25-01-14)
آخه فقط CPU Chart داره . . . شاید مشکل کندی سیستم من مال چیز دیگه ای باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن من دقیق نمیدونم چی رو ارتقا بدم به صرفه تره!!!
یک رم 4گیگ 1600 بگیرم بهتره یا دو رم 2گیگ 1600؟؟؟ (رم های سری DDR3)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه فقط برای سیستم عامل یک هارد اس اس دی حدود 50گیگ گرفت و ویندوز رو روی اون نصب کرد؟
توی سرعت تاثیر داره؟؟؟ چقدر تاثیر داره؟؟؟
از این کلکها کسی بلد نیست با هزینه کم سرعت رو بالا برد؟
|
دو رم باس 1600 بهتره چون دوال چنل ميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sambkalah برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ميشه . بايد ssd 60 گيگ بگيري
به یکی از دوستان همینو گفتم، گفت مادربردت (GigaByte P41T-D3P) فركانس ديفالتش 775 است و از 1333 بيشتر نميشه. مگر اينكه اووركلاك كنم. یعنی اگر رم 1600 هم بخرم بازم روى 1333 كار ميكنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست گفته؟
با آپدیت مادربرد درست نمیشه؟
اوورکلاکش خیلی سخته؟
فشار رو سیستم نمیاره و عمر سیستم رو کم کنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks