سلام من یه مادربرد h61 دارم با پردازنده i5 3570
وقتی این مدل پزدازنده رو میذارم روش یکی از اسلت های مادربرد کار نمیکنه اما با یه cpu دیگه کار میکنه مشکل چیه قابل برطرف شدن هست؟؟؟؟. مدل مادربرد p8 h61-mlx r2.0
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه مادربرد h61 دارم با پردازنده i5 3570
وقتی این مدل پزدازنده رو میذارم روش یکی از اسلت های مادربرد کار نمیکنه اما با یه cpu دیگه کار میکنه مشکل چیه قابل برطرف شدن هست؟؟؟؟. مدل مادربرد p8 h61-mlx r2.0
تاج (01-09-22)
|
|
اگر پردازنده دیگه سالمه با این مادربرد و همین مدل هست مشکل مموری کنترلر داره پردازنده یکی از کانال هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aboulfazl73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اگر پردازنده دیگه سالمه با این مادربرد و همین مدل هست مشکل مموری کنترلر داره پردازنده یکی از کانال هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aboulfazl73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (23-08-22), Speed Racer (18-08-22), XFXForce (18-08-22), تاج (01-09-22)
کاربر شهرسختافزار
یعنی پردازنده مشکل داره و قابل درست شدن هم نیست
تاج (01-09-22)
کاربر شهرسختافزار
عجیبه چند مدت قبل دو تا رم رو با هم میخوند رفتم سر کار و اومدم دیدم اینجوری شده
تاج (01-09-22)
خیر قابل حل نیست پردازنده باید تعویض شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aboulfazl73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاج (01-09-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks