power max 4.23برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ubcd هست
انتخابش کنید
خواهش می کنم راهنمایی ام کنید، من یکبار با فلش و یکبار با سی دی بوت کردم و نمی دونم چه گزینه هایی را باید مرحله به مرحله انتخاب کنم، خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
power max 4.23برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ubcd هست
انتخابش کنید
3527352205 (27-03-19)
اون هم یه گزینه پایین تر از power max 4.09 که انتخاب کردم، باز هم همینطوری شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ایرادی هست روی سیستم باید ببینید چی هست .این برنامه مشکلی نداره . باید ببینید مشکل از کجای کار شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا هارد سیستمت رو به عنوان هارد دوم به یک سیستم دیگه متصل کن و تحت ویندوز با این برنامه LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
3527352205 (27-03-19)
سیستم دیگه که ندارم فقط میتونم ویندوز را تو هارد دوم نصب کنم و پس از اون هارد را فرمت کنم و حالا شاید دوباره ویندوز را در همون هارد نصب کردم، این کار اشکالی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال باید اون هارد با برنامه ایی که گفتم LLF بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (27-03-19)
|
سلام، خسته نباشید من اون هارد را low level format کردم البته با نرم افزار تحت ویندوز، نتیجه بنچمارک به این صورت هست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.jpg
خیلی ممنونم
الان خوب شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (31-03-19)
سرعت هارد وسترن به دلیل سرعت 5400 RPM طبیعی است . استاتوس بنچمارک خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (31-03-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks