نرم افزاز نمیخواد فایل ها را کپی کن جای دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزاز نمیخواد فایل ها را کپی کن جای دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (24-02-19), Speed Racer (17-03-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد، خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون، من قصد خرید هارد دارم برای کپی کردن فایل ها و در نهایت آرشیو آن ها، هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال؟ عمر کدام بیشتره هست؟ چون یه جا خوندم هارد اکسترنال نهایتا 4 سال عمر می کنه، اگر این طور باشه که بعد 4 سال یا زودتر که معلوم نیست کی دقیقا، تمام اطلاعاتم نابود میشه، اما مثلا یک نوع هارد اینترنال عمر آن 1.000.000 ساعت است که خیلی بهتر از اکسترنال هست، ممنون میشم راهنمایی ام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تفاوت نمیکنه من هارد اکسترنال دارم که بالای 6 سال عمرش هست . همه چیز بر میگرده به نوع نگهداری شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد اینترنال هم اگر قصد جابجایی نداشته باشید مورد مناسبیه
هارد وسترن بلو 4 ترابایت مناسبه
البته باید چک کنید مادربردتون قدیمی نباشه
3527352205 (16-03-19), Speed Racer (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
مادربردم asus h81 plus هست و دو sata 3 داره که به هر دو هم هارد وصله، به نظرتون هارد اینترنال بگیرم و هر موقع نیاز داشتم قطع و وصل کنم، چون هر دو رابط بهش هارد وصل هست، اشکال نداره؟ و عمر هارد اینترنال چقدر است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اینترنال به نظرم از نظر اقتصادی هم به صرفه تر هست . مشکلی ایجاد نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمر هارد بر اساس شرایط نگهداری و زمان روشن شدن هست .
مدلهای متفاوت و شرکت های مختلف عمر نسبی متفاوتی دارند
حدود 5 تا 6 سال
ولی این عدد فیکس نیست .یک هارد شاید 10 سال هم بدون مشکل کار کنه
3527352205 (16-03-19), QR7 (17-03-19), Speed Racer (17-03-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks