سلام دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از محبت های بی کران شما ممنونم که انقدر علمتون را در اختیار کاربران قرار می دهید واقعا ممنونم.
دوست عزیزم حتما باید کیس را عوض بکنم شما چه کیسی را صلاح می دانید که تهویه عالی برای مادربرد من و فن سی پی یو من داشته باشد با این که cpu من 280 وات مصرف دارد و خیلی زیاد سر سیستم هستم.
در مورد فن کیس همون rgb باشد بهتر است می خواهم دورش زیاد باشد که هوا خوب تهویه بشود شما چه برندی و مدلی را صلاح می دانید که برای کار من مفید باشد با این که باید کیس را هم اگر زحمت نیست برند و مدل آن را بفرمایید که یکجورایی با هم ست باشند یعنی عملکرد آنها عالی باشد و هوا خوب جریان داشته باشد و تهویه عالی باشد دوست عزیزم لطف می کنید.
دوست عزیزم فن های کیس اگز زحمت نیست همون 12 باشد و حتی rgb باشد.
دوست عزیزم اگر کیسی باشد قیمت آن مناسب باشد و برای مثال 4 یا 5 تا فن کیس بهش بخورد یا حتی بیشتر و حتی برای مثال با دور کمتر بهتر است و با صرفه تر است از همه جهت یا کیسی باشد که فن های کمتری داشته باشد با دور بیشتر البته اگر صلاح می دانید کیسی را معرفی کنید که فن کیس نداشته باشد که هزینه اضافی نکنم اگر ممکن هست.
شما فرمودید که فن کیس بالای کیس باشد بهتر است من هم نظرم همین هست دوست عزیزم.
مادربرد من : rog strix e-gaming trx40
و 96 گیگ رم جی اسکیل دارم باس 3600 تایم 16
و پاور گرین 1200

فن CPU قبلی من کورسیر H115I بود.
مهندس عزیزم خیلی خیلی ببخشید اگر از هر کدام 1 یا 2 مدل یا حتی بیشتر معرفی کنید ممنون می شوم که من نسبت به بودجه خودم تهیه بکنم عزیزم.
لطف شما را می رساند.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید