والا نمیدونم من گیج شدم. آخه توی یکی از تایپیک های خارجی یه شخصی همین مشکل دان کلاک شدن رو داره با مشخصات زیر و ازین وضعیت گله کرده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI 970A g45
PhenomII x6 1090 3.2GHz (No OC)
16GB ram Adata 4x4gb gaming
psu 785w gaming rating 80
سی پی یو رو نگا کنید ؟!! فنوم 2 مدل 1090 شش هسته ای!! ظاهرا برا اونم دقیقا بعد از گذشتن از دمای 62 درجه این موضوع پیش میاد و CPU دان کلاک می کنه به 800 مگاهرتز. البته مال من از 3.6 میاد به 1.7. البته اون شخص گفته به هنگام رندرینگ براش پیش میاد این مسله و نمی تونه از تمام توان سیستم استفاده کنه یکی جواب داده مشکل از داغ شدن رگلاتورهای ولتاژ هستند که در این مادربرد وجود داره :Normally a CPU throttles because it gets too hot. A hot NB shouldn't cause throttling. The issue with the MSI 970A-G45 (Note 2) is the voltage regulators that most likely get too hot and they can fail.MSI RECALL PROCEDURE FOR AMD MAINBOARD 700-800-900? - MSI-Microstar - Motherboards
The issue with the 760GM-E51 (FX) is the same as with the 970A-G45. Again the voltage regulators most likely get too hot and they can fail.Never buy a motherboard that has weak voltage regulators. If you buy a motherboard that can support 140W processors, e.g., the MSI 990FXA-GD65, then you won't have to worry about the size of the heat sinks.
حالا من با این بودجه 200 تومنی یه خنک کننده می خرم براش ببینم جواب میده یانه. حیف شد می خواستم باش یه هارد اس اس دی بخرم ولی قسمت نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یکم برام از تاور فن ها توضیح بدین ببینم به چه فن هایی میگن تاور فن که نخرم اینارو.
Bookmarks