پس به خاطر همین مراحل سلف تست هست و طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به خاطر همین مراحل سلف تست هست و طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (20-01-19), DOOM999 (05-01-19)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس من باتوجه به اینکه گرافیک خروجی hdmi داره اون رو مستقیم به تلویزیون وصل کردم باز هم مشکل باقیست
کارت رو خارج کردم و باتوجه به اینکه مادربرد خروجی hdmi و dvi داره
از خروجی hdmi استفاده کردم
سیستم رو روشن کردم
اولین مرحله بوق نبود گرافیک رو شنیدم
بعد 2 ثانیه بعد بوق اسپیکر که ظاهرا سیستم نرمال باشه اون رو شنیدم
ولی باز هم تصویر نیومد
6432168421 (20-01-19)
شوخی می کنی رفیق !!! RYZEN 5 2600 X گرافیک آنبرد نداره که بخوای تصویر بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با گرافیک PCIE دیگه تست کنید
6432168421 (20-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks