پردازنده رو درست جا زدید ؟ به سوکت و فن CPU که فشار نیاوردید ؟
این پردازنده با کمی فشار و بی دقتی مرخص میشن . اون سه بوق به خاطر مموری کنترلر هم میتونه باشه که داخل CPU است
سلام دوستان سیستمم رو باز کردم کابل ها رو مرتب کردم بعد که اسمبلش کردم یادم رفت برق 8 پین سی پی یو رو وصل کنم ، سیستم رو روشن کردم بعد فهمیدم برق سی پی یو وصل نیست ، برق سی پی یو رو وصل کردم ولی سیستم بالا نمیاد و 3 تا بوق پشت سر هم میزنه ، 3 تا بوق پشت سر هم مشکل رم درسته؟ ولی من با تک ماژول رم ها هم امتحان کردم در اسلات های مختلف ولی بازم 3 تا بوق پشت سره هم میزنه چکار کنم دوستان؟
مشخصات سیستم:
Core i5 6600k
Asus z170 pro gaming
Trident z ddr4 3000
Green 700a-hp
گرافیک مجزا هم ندارم
|
پردازنده رو درست جا زدید ؟ به سوکت و فن CPU که فشار نیاوردید ؟
این پردازنده با کمی فشار و بی دقتی مرخص میشن . اون سه بوق به خاطر مموری کنترلر هم میتونه باشه که داخل CPU است
Thesongforx (21-01-16)
با سلام مجدد سی پی یو رو از بورد باز نکردم ، سی پی یو کولرم green glaicer 120 هست موقع بستن بلاک فشار زیادی نیوردم،بلاک رو باز کردم ظاهر سی پی یو سالمه چکار کنم به نظرتون؟
با دقت CPU رو در بیارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thesongforx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره با دقت جا بزنید . بدون فن تست تصویر بگیرید .
Thesongforx (21-01-16)
با تشکر مجدد از راهنمایی تون سی پی یو رو باز کردم بادقت نگاه کردم خم یا کج نشده بود زیف های مادربورد هم همین طور سالم بودن با دقت سی پی یو رو نصب کردم ولی بازم 3 بوق رو میزنه به نظرتون مشکل از وصل نکردن برق سی پی یو میتونه باشه؟ پس در این صورت سی پی یو مشکل نوسان یا کمبود برق پیدا کرده و خراب شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-01-16)
نه مشکلی ایجاد نمیشه . چون قسمت تغذیه CPU راه نمیوفته که بخواد صدمه ببینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thesongforx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار CLEAR CMOS کنید از طریق جامپر و یکی از رم ها را روی اسلات 1 رم تست کنید .
Thesongforx (21-01-16)
|
اقا امید شرمندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اتاقم تاریک بود منم نمیدیدم قسمت پایین رم ها جانمیره تازه متوجه شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببخشید از اینکه بیخودی وقتتونو گرفتم ممنونم از راهنمایی ها تون ، رم ها رو جازدم سیستم بوت شد بازم ببخشید اصلا چشمم نمیدید رم ها جا نیفتادنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنونم از راهنمایی هاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-01-16)
خوب خدا رو شکرمشکلت حل شد . همیشه موقع کار نور کافی رو تامین کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thesongforx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Thesongforx (21-01-16)
بله حتما شرمنده بازم وقتتون رو گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم . باز هم سوالی داشتید بپرسید مشکلی به هیچ عنوان نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thesongforx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nima061 (21-01-16), Thesongforx (21-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks