خیر.لینک پردازنده هایی که ساپورت میکنه تو لینک بالا گذاشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر.لینک پردازنده هایی که ساپورت میکنه تو لینک بالا گذاشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (20-10-15)
|
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه مادربرد خوب با یه سوکت آینده نگر که چیپستش ترجیحا amd باشه بهم معرفی کنید؟؟؟
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
پردازنده های x2 6000 حدود 70 تومن هستند .
- - - Updated - - -
بودجتون چقدره برای مادربرد و پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم خدمتتون,,,برا مادربرد 200 تومن,,,نهایتا 250برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده رو خودم انتخاب میکنم فقط لطفا یه مدل مادربرد با یه سوکت اینده نگر که خود مادربرد هم برا کارت گرافیک گلوگاه کمتر ایجاد کنه معرفی کنید
مادربردی که با بودجه شما جور باشه MSI 970A-G43 در کل مادربرد amd تنوع محصولش کمه در حال حاضر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی توصیه میکنم تو اینجا و پرشین تولز دنبال مادربردcpu کارکرده am3 باشی .
میبخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما میشه بگید بین کارتای گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hd 5770
و
Hd 6770
کدوم قویتره؟؟؟
با اینکه 6770 مدل جدید 5770 هس میگن 5770 قویتره یه ذره
|
خیلی تفاوت کمی دارن اون هم پهنای باند و فرکانس معماری 5770 هست کمی بالاتر از 6770 هست البته این تفاوت چندان به چشم نمیاد چون از لحاظ قدرت پردازشی 6770 قدرت بیشتری داره و مهمتر از همه یک نسل بالاتره و به روزتر هم هست نسبت به 5770برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 20-10-15 انجام شده است
6568mohamad (20-10-15), AMD>INTEL (20-10-15)
کارت 6770 به روزتر میباشد . شخصا بین این دو کارت انتخابم 6770 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت حداکثر 200 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks