ربطی به بایوس نداره . پردازنده چهار هسته ای ساپورت نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربطی به بایوس نداره . پردازنده چهار هسته ای ساپورت نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (19-10-15)
|
فنوم x3 سه هسته ای نمیخوره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
خیر.لینک پردازنده هایی که ساپورت میکنه تو لینک بالا گذاشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (20-10-15)
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه مادربرد خوب با یه سوکت آینده نگر که چیپستش ترجیحا amd باشه بهم معرفی کنید؟؟؟
پردازنده های x2 6000 حدود 70 تومن هستند .
- - - Updated - - -
بودجتون چقدره برای مادربرد و پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم خدمتتون,,,برا مادربرد 200 تومن,,,نهایتا 250برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده رو خودم انتخاب میکنم فقط لطفا یه مدل مادربرد با یه سوکت اینده نگر که خود مادربرد هم برا کارت گرافیک گلوگاه کمتر ایجاد کنه معرفی کنید
|
مادربردی که با بودجه شما جور باشه MSI 970A-G43 در کل مادربرد amd تنوع محصولش کمه در حال حاضر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی توصیه میکنم تو اینجا و پرشین تولز دنبال مادربردcpu کارکرده am3 باشی .
قیمت حداکثر 200 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks