سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمت تشکر از شما دوست عزیزم
عطا جان فرمتهایی که من روی فیلمها میبینم و مورد استفاده قرار میگیرن همگی H.264 هستند و این فرمت هم هنوز متداول نشده ولی
خب در حال پیشرفت هست و امروز چند فیلمی دیدم که با این فرمت ویدئویی بودند
والا هدف تهیه یه گرافیک با قیمت پایین و بسیار مناسب هست و همونطور که مطلع هستین گرافیکهای انویدیا چه بزرگ و چه کوچک از قیمتهای بالایی برخوردارند که خریدش رو منتفی میکنه
ولی خب بنده پیگیر هستم اگر کارکرده خوش قیمتی هم باشه چراکه نه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم از راهنمایی شما دوست بزرگوارم
به نظرم همین گرافیکها هم میتونن قایلهای مورد ذکر رو به خوبی پوشش بدن و در روال پخششون هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد از لحاظ گیر و کندی
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.royalfalcon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا همونطور که گفتم فرمتهایی که بنده بیشتر مورد استفاده قرار میدم همگی H.264 هستند با رزولوشن 1080 یا فول اچ دی هستن
یعنی شما میفرمایین گرافیکهای سری R7 یا سری 7 انویدیا با این فرمت مشکل دارند ؟ یا در پخش فیلمهایی با این فرمت دچار افت و کندی خواهند شد ؟
البته جسارت نشه خوشحال میشم با یه منبع معتبر صحت گفته هاتونو بیان کنید چون اگر گفته شما درسته باشه خیلی ناجور خواهد شد نه تنها برای من بلکه برای اونایی که همینک دارن از این گرافیکها استفاده میکنن

Bookmarks