اگر رمهای فعلی ddr2 هست . باید دو ماجول 4 گیگ ddr3 بگیری و رم های فعلی رو خارج کنی
پردازند هم میتونی Q9550 بگیری
گرافیک هم zotac 750 ti بگیر
سلام دوستان
برای مادربورد p5QC جهت ارتقا ، چه CPU و چه کارت گرافیک و رم پیشنهاد میکنید . حداکثر هزینه تا 800 .
یا با همین قیمت میشه mainboard هم ارتقا داد ??
سیستم فعلی رم 4 گیگابایت ،
Cpu q8200 Intel quad core
9600 GT VFA
|
مرسی . ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی برای گرافیک و مادربورد ایجاد نمیشه ؟ چون مادربورد pCI express 2 ساپورت میکنه . این گرافیک pci express 3 ساپورت میکنه
نه عزیز هیچ مشکلی ایجاد نمیشه . پاورت مناسب باشه مشکلی پیش نمیاد .
من روی سیستم تستم که چیپ اینتل P43 هست . کارت R9 280X تست کردم و بنچمارک بعد تعمیر گرفتم . این 750 TI که چیز خاصی نیست .
و یه سوال دیگه کارت گرافیک GTX 750 برای نصب دو اسلات pci لازم داره در صورتی که این مدل مادربورد یکی داره . البته من فقط مارک gainward رو پیدا کردم نمیدونم zotac هم اینطوریه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ببخشید اگه سوالام آماتور محسوب میشه . من واقعا اطلاعاتی ندارم در این زمینه
|
کارت گرافیک zotac روی اسلات pcie میشنه . منظورت از دو اسلات Pci نفهمیدم .مگه کارت Pci داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط materooni برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks