در دفترچه مادربرد من برای گزینهOPT CPU نوشته خنک کننده های پردازنده ای که دارای دو فن و دو سوکت برق هستند سوکت دوم رو میتوان به این درگاه متصل کرد . البته من از روی کنجکاوی فن بزرگ پشت کیس رو هم به این درگاه زدم کار کرده و مشکلی نبوده .اتصال از طریق رابط مولکس رو به هیچ عنوان برای چنین کاری توصیه نمیکنم چرا که طبق توصیه خود شرکت گرین هیچ گاه قطعات رایانه را که از طریق مادربرد تغذیه میشوند با رابط مولکس به پاور متصل نکنید . اما نکته ای وجود داره .خنک کننده آبی سیستم من گلیشیر 360 ساخت شرکت گرین هست . بسیار بزرگه و سه عدد فن داره . هر سه تای این فنها با دو عدد سه راهی به یکدیگر متصل میشن تا در نهایت یک سوکت برای اتصال به درگاه CPU FAN مادربرد ایجاد بشه . همین یک درگاه هر سه فن رو به طور کامل تغذیه میکنه .خنک کننده آبی شما که یه فن داره بدون شک از طریق مادربرد به راحتی تغذیه میشه .برای خود پمپ هم چون چاره ای نیست از همان درگاه OPT CPU استفاده کن ( به عنوان تجربه)که بسیار ایمن تر از اتصال مولکس است . شرکت گرین توصیه اکید کرده در رابطه با اتصال اشتباه قطعات با رابط مولکس .
از قضا با هم پسر خاله هم شدیم . چون مادربرد من هم ماکسیموس از شرکت ایسوس است .حقیقتاً ماکسیموسها برای خودشان یه پا هرکولند .Asus Maximus VIII Hero
مخلصتم پسر خالهدمای ماگزیموم CPU در حالت نرمال و در حالت فول لود
آره
من که خیلی راضیم از این مادربورد
بی نظیره

میدونی من تو tomshardware هم هر چی گشتم نتونستم یک توافق کلی بین علما پیدا کنم
در مورد اتصال مستقیم به مولکس موافقم

الان بر اساس برآیند کلی به این نتیجه رسیدم :
واترکولرهای دو فنه رو که این قابلیتو ندارن که هر دو همزمان به یک سوکت وصل شن رو میشه یکی به CPU FAN و دیگری به CPU Opt وصل کرد
کار این دو سوکت تنظیم دور فن های PWM بر اساس دمای پردازنده مرکزی ( CPU ) هست
حالا میمونه خود پمپ
پمپ رو اگر خروجی مخصوص پمپ داری که به همون وصل کن ولی اگه نداری یه گروهی گفتن مستقیم به پاور با مولکس
و یه گروه میگن به Sys fan یا Cha fan وصل کن
فلسفه شم میگن اینه که اینجوری ولتاژ کامل 12v دریافت میکنه و ۱۰۰ درصد کار میکنه
پمپ‌ میگن نیاز نیس به سوکتای مخصوص CPU وصل شه
چون اون سوکتا مخصوص فنهای PWM هست که یک Range گردشی دارن و ولتاژشون باید تغییر کنه