سلام
من مادربرد msi b350 pro carbon دارم
2600 انداختم رش
تو بایوس 32 درجه هست
اما تو ویندوز 90 درجه
اگه ممکنه راهنمایی یکنید
7B00v1D ورژن بایوس
Intel Fan
سلام
من مادربرد msi b350 pro carbon دارم
2600 انداختم رش
تو بایوس 32 درجه هست
اما تو ویندوز 90 درجه
اگه ممکنه راهنمایی یکنید
7B00v1D ورژن بایوس
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 18-08-18 انجام شده است
|
|
دمای 90 درجه درست نیست . نزدیک 80 درجه . پردازنده برای آسیب ندیدن خاموش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون خطای برنامه اعلام کننده همیشه وجود داشته است .
همچنین شما با لمس کردن هیت سینک تقریبا میتونی بفهمید دمای پردازنده ابدا به 90 درجه نمیرسه
haj_farbod (19-08-18), Mohammad-RI (18-08-18)
Intel Fan
راه حلی وجود دارد برای درست کردن این مشکل؟
به هیت سینک دست میزنم خنک است
اصلا جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه این برنامه ها متداول خیلی از مادربردها را درست دیتکت نمیکنند
از برنامه کامند سنتر و نسخه به روز شده aida 64 استفاده کنید
خیلی از این باگ ها بعد از اپدیت این برنامه ها رفع میشود .
haj_farbod (19-08-18), Mohammad-RI (18-08-18)
Intel Fan
تو ryzen master دما را 34 درجه نشان می دهد ولی تو cpu id / hw monitor و برنامه cam دما را 85 درجه نشان می دهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیج جوره این مشکل رفع نمیشود؟
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخ گویی
اون برنامه ها اپدیت نشدن برای خواندن سنسورهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون رایزن مستر خوبه
کامند سنتر را نسخه جدیدش را از سایت MSI دانلود کنید
کامند سنتر کارش کنترل فن ها و .. می باشد
http://download.msi.com/uti_exe/comm...r_3.0.0.73.zip
DOOM999 (19-08-18), haj_farbod (19-08-18), Mohammad-RI (18-08-18), Mrp7 (18-08-18)
|
|
از همون کماند سنتر ام اس آی استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رایزن مستر رو هم فقط برای چک کردن دما ازش استفاده کن و حواست باشه به هیچ چیز دیگش دست نزنی.
من برداشتم باهاش اورکلاک کردم ؛ نزدیک بود بزنه بسوزونه سی پی یو رو
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...40/?highlight=
Mohammad-RI (20-08-18)
Intel Fan
برنامه کامند سنتر رو پیدا نکردم اگه میشود لینکش را بدهید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (20-08-18), Mrp7 (21-08-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks