صدا ۰۰۲_sd
این صدا رو داد
کاربر شهرسختافزار
صدا ۰۰۲_sd
این صدا رو داد
|
|
متفاوت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 192850 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رو خارج کنید و از گرافیک آنبرد تصویر بگیرید .قبلش حتما clear cmos کنید .
دو مشکل باقی میمونه
گرافیک یا پاور
کاربر شهرسختافزار
گرافیک رو دراوردم همان صدا را داد و اینکه این هر از گاهی اتفاق میفته یعنی مثلا ممکنه ایندفعه بوق بزنه و ممکنه نزنه و دو ساعت دیگه بزنه و اینکه جیز خیلی جالبی هم که داشت سیستم رو وقتی حالتhibernat میزارم و بعد که میخوام روشن کنم صدا رو میده
الان با توجه به حرف بنده مشکل پاوره ؟ چون گرافیکم دراوردم باز صدا را داشت
و اینکه من یه هارد یک ترابایت دارم و یک هارد دو ترابایت ۵ ساله سیستم رو دارم ولی تو سخت افزارش هیچ تغییری ندادم تا حدود ۵ ماه پیش این هارد دو ترا رو بهش اضافه کردم ولی اون موقع مشکلی نداشت و بعد از ۵ ماه این صدا ها رو داد من خودم حدسم اینه که پاود ضعیف باشه واسه این همه قطعات
البته الان هارد(اضافه) و دی وی دی رام رو هم جدا کردم صدا باز پابرجاست
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 28-05-20 انجام شده است
بله پاور شما مشل دارد و باید عوض شود و گرنه شروع میشه به خرابی قطعات و به دلیل حساس بودن هارد از هارد شروع میشه خرابیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 192850 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب اگر مشکل از پاور باشه چرا وقتی قطعات را جدا کردم باز صدا میداد خب اگر پاور ضعیف شده باشه با دراوردن قطعات اضافی باید کار کنه کلا الان گیج شدم باید چکار بکنم؟؟؟؟؟ الان میرم پاوری میخرم دیگه ولی با توجه به این حرفیات نظر شما پاوره؟
استدلالتون اشتباه استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 192850 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور مشکل دار هم باشه با جدا کردن 2 قطعه مسئله حل نمیشه .
عیب یابی سالم یعنی قطعه خراب رو میگذارید کنار و با یک پاور سالم تست میکنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته ممنون از اینکه وقت گذاشتید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks