خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI Global A55M-P33
خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI Global A55M-P33
|
در ضمن، دوستان لطفا اگر قطعه ای معرفی میکنید، یا عکسش رو هم بذارید، یا با اسم کامل بنویسید، که اشتباه نکنم!
به نظر من قطعه انتخابي خودت خوب بود . ميتونستي با فروش قطعات خودت يك گرافيك هم اضافه كني .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (28-02-14), mohsen_Simon (28-02-14)
قطعات خودمو چند میخرن مگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان رم دو گیگ DDR 3 فکر کنم طرفای شصت تومن باشه! اگه هم قطعاتمو (گرافیک4670، دوتا رم و مادربورد P5Q و البته E8400) رو هم 150 بخرن فقط میتونم رم اضافه کنم!
خيلي بيشتر از اينا ميره رفيق .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافيكت 45
رمها 60
مادربردت 90
پردازنده 75
mohsen_Simon (28-02-14)
mohsen_Simon (28-02-14), mustang2 (01-03-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks