عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
داشتم تو گوگل و لیون کامپیوتر گشت و گذار می کردم که یه مورد جالب دیدم !
عبارت زیر رو تو گوگل سرچ کنید :
آيا اين مدل گوشي سامسونگ گوشيه خوبيه واسه خريد؟ Samsung S5233 Star
به صورت ناباورانه یه کاربر تو بیش از 30 فروم فارسی زبان (یا بیش تر ! ) این سوال رو درباره این گوشی پرسیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این دیگه کیه ! والا خوب وقت کرده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
لاقل یه لینک میزاشتی ما هم میدیدیم یکم میخندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
من می دونم کیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شهریاره!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شوخی کردم!)
خودم بودم بابا!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
masterpc (11-10-09)
HWBOT SSA Member
معلومه که طرف نمی خواد پولش رو الکی طلف کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی جالبیش اینه که چطور این همه فروم پیدا کرده. من که دو تا سه تا فروم بیشتر نمیشناسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
AlleN (12-10-09), D J V A H I D (11-10-09), PUMAOC (12-10-09)
کاربر شهرسختافزار
این وقتی رو که گذاشته پول می گرفت لینک تبلیغ برای فروشنده ها می گذاشت پول گوشی در می اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک هارد 250 به بالای اکسترنال دست دوم خریدارم
یاهو مسنجر asghary2000@yahoo.com
عضو VIP شهرسختافزار
پيدا كردن اين همه فروم از يك طرف ... ثبت نام كردن تو اين فرومها از طرفي ديگه ... ثبت كردن نام كاربري تو بعضياشون از طريق ايميل ... پيدا كردن محل جايي كه بايد پست مربوطه رو بزنه ... طبيعتا كار يه آدم سالم نميتونه باشه ... و به قول دوست خوبم jagvar+ ما همش چند تا فروم ميشناسيم ... اين ديگه ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و نيز مطمئن باشين كسي كه اينهمه وسواس داره از 100 درصد ... 90 درصدش به مشكل بر ميخوره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اینو باید تو کتاب گینس ثبت کنن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک رو نگاه کن تا صفحه 3-4 همینطوری ادامه داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه مدل تبلیغاته دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منم موافقم باید تو کتاب گینس ثبتش کنن .
عجب حوصله ای داشته !
کاش یکی پیدا شه جواب مارو حداقل تو این فروم بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می گن : عشق تنها بيماريه كه بيمار از اون لذت می بره .
می گم : تا باشه از این مریضیا !!!
عضو VIP شهرسختافزار
به هیچ وجه !اینم یه مدل تبلیغاته دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبلیغات واسه یه برند خاص میشه نه یک مدل !
مشکلت چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکاش یکی پیدا شه جواب مارو حداقل تو این فروم بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks