آقا من اینو الان از سایت میهن دانلود پیدا کردم... میزارمش اینجا... حالا نصبش میکنم ببینم جواب میده یا نه ؟

Bluetooth PC Remote Control نام نرم افزاري مي باشد که همان طور که از نام آن مشخص مي باشد به کمک فناوري بلوتوث امکان ايجاد يک کنترل از راه دور را به کاربران سيستم هاي کامپيوتري مي دهد. براي استفاده از اين نرم افزار تنها کافيست تا گوشي شما قابليت نصب برنامه هاي جاوا را دارا باشد ( ورژن جاوا مي بايست MIDP2.0 باشد ) و سيستم شما نيز داراي بلوتوث باشد تا ارتباط ميان سيستم شما و گوشي را برقرار نمايد. ( مي توانيد از دستگاه هاي کوچک بلوتوث USB و ارزان استفاده نماييد. ) پس از نصب اين نرم افزار بر روي سيستم و همچنين نصب نسخه مربوط به گوشي بر روي گوشي ( فايل نصب گوشي درون پوشه نصب شده بر روي سيستم يافت مي شود ) مي توانيد با برقراري ارتباط عملکرد هاي مختلفي را بر روي سيستم خود اعمال کنيد و يا خود عملکرد خاصي را براي برنامه تعريف نماييد. اين نرم افزار جالب توسط شرکت BlueShareware ساخته شده است.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دانلود با حجم 1.99 مگابایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسورد www.MihanDownload.com( به صورت حروف کوچک وارد کنید!)