با سلام!

من دو تا برنامه می شناسم که می تونن این کار رو انجام بدن! فقط نمی دونم این دو تا روی گوشی مورد نظر شما کار می کنند یا نه!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1-ControlFreak :

این برنامه فقط مخصوص سیستم عامل سیمبین (S60 1st and 2nd Edition) هستش (3rd Edition رو پشتبانی نمی کنه برای همین احتمالش ضعیفه که روی N82 اجرا بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )! فکر کنم استفاده از اون رایگان باشه!
برای اجرای ControlFreak نیاز دارید که برنامه ی Winamp روی رایانه تون نصب باشه.
فایل SIS برنامه رو تو گوشیتون نصب کنید. بعد برید سراغ Winmap. باید یک سری تنظیمات توش انجام بدید. نحوه ی اجرای این تنظیمات در فایل Help برنامه هست. بعد از اون با ControlFreak نصب شده رو گوشی می تونید برنامه ی Winmap و همچنین کل Desktop رو کنترل کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

نحوه ی راه اندازی

نحوه ی کنترل Desktop

دانلود فایل نصب

508 کیلو بایت - لینک مستقیم

Bluetooth Remote Control-2

کار با این برنامه ساده هستش چون دیگه نیاز به Winamp روی رایانه نیست و به علاوه فایل مربوط به نصب در گوشی در قالب جاوا هستش و روی اکثر گوشی ها نصب میشه.

ولی Bluetooth Remote Control یک سری معایب داره:
1-رایگان نیست.
2-امکاناتش در Desktop Control زیاد گسترده نیست.
3-در نسخه ی جدید نرم افزار حتما" باید دات نت فریم ورک 2.0 رو رایانه نصب باشه.

انجمن Help نرم افزار

دانلود فایل نصب

1.73 مگابایت - لینک مستقیم

وحیدجان! امیدوارم یکی از این دو تا نرم افزار کمکتون کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر مشکلی بود، در خدمتم.

موفق باشید!
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر از راهنماییهای شما و صرف وقتتون ... من این ها رو نصب میکنم ... ببینم جواب میده یا نه ... بعدا جوابشو به اطلاع دوستان میرسونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید