سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سال قبل a7 2017 رو گرفتم
به نظر من کیفیت دوربینش خوبه ولی یه اماااا داره
اونم اینه که لرزش گیر اپتیکال نداره
یعنی موقع عکس گرفتن دستت تکون بخوره عکس تار میوفته
باید زیاد عکس بگیری تا قلقش دستت بیاد
من بعد از این همه مدت که گذشته بعضا برای عکس گرفتن از یه چیزی ۲-۳ بار عکس میگیرم و پاک میکنم
و اینکه دوربین برنامه دستیار صوتی داره که میتونی با گفتن کلمات
چیز ، کپچر ، شات و یه کلمه ی دیگه میتونی بدون اینکه صفحه رو برای عکس گرفتن لمس کنی عکس رو بگیری که این خودش یکمی به خوب افتادن عکس کمک میکنه
ولی همچنان نلرزیدن دست موقع عکاسی باید رعایت بشه
و نکته دیگه اینکه بعضی ها که این گوشی رو دارن میگن تو عکس سلفی که با دوربین جلو گرفته میشه فقط نفر اول واضح میوفته و باقی تار میشن که برای این موضوع سامسونگ یه اپدیت داد که ظاهرا مقداری از این مشکل رو حل کرده
من چون سلفی هام یه نفرست هیچوقت به این موضوع بر نخوردم
و یه نکته دیگه ، اگر خواستین این گوشی رو بگیرین مدل
sm-a720f/Ds رو تهیه کنین
از ویژگی های این نسخه این هست که همزمان ۲ سیم کارت فعال و یک مموری رو ساپورت میکنه
تو نمایندگی های سامسونگ گوشی هارو به شکل باز در اختیار بازدیدکنندگان میزارن تا باهاشون کار کنن ، میتونین اونجا هم از نزدیک باهاش کار کنین
و
( اگر نوشتن ادرس سایت دیگه در انجمن ممنوع هست لطفا مدیران زحمت پاک کردن ادرس سایت رو بکشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) تو قسمت نظرات این گوشی در سایت mobile.ir ام میتونین نظرات سایر دارندگان این گوشی رو ببینین.
این کمکی بود که از بنده بر میومد ، اما شما اصلا به حرف های من اکتفا نکن و تحقیقات خودت رو انجام بده

Bookmarks