سلام و شاد باشید
دوستان گلم چگونه اطلاعات از دست رفته گوشی را بازیابی کنم . ممنون
سلام و شاد باشید
دوستان گلم چگونه اطلاعات از دست رفته گوشی را بازیابی کنم . ممنون
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 07-06-16 انجام شده است
|
گوشی های روت شده رو با این برنامه
Wondershare Data Recovery for Android 1.0.0.18 -
arash.arya43 (25-07-16), mohammad- (21-06-16), unlimited (07-06-16)
این هم تست کنید
Wondershare Dr.Fone for Android 5.3.3.23
------
بدون نیاز به روت
Dumpster Premium
آیا با ریکاوری میشه اطلاعات گوشی رو برگردوند . منظورم اینه که آیا گوشیها هم مثل کامپیوترها هستند و میشه به باز گردانی اطلاعاتشون با نرم افزار امیدوار بود ؟
سلام بله دوست عزیز اگه روی مموری کارت باشه که خیلی راحت میتونید متصل کنید به کامپیوتر اما وقتی روی حافظه ی داخلی باشه وقتی شما نرم افزار رو نصب میکنید احتمال ریرایت روی فایل های قبلیتون هم هست و احتمال اینکه درصدی از فایل ها از دست برن هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arash.arya43 (25-07-16), mohammad- (21-06-16), unlimited (22-06-16)
بله به راحتی در حالت mass storage مثل یک پارتشین میشه اسکن و ریکاوری بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arash.arya43 (25-07-16), mohammad- (21-06-16), unlimited (21-06-16)
|
در صورت کلی بهترین راه استفاده از نرم افزار WonderShare data recovery هست که تقریباً همه اطلاعات رو میشه باهش برگردوند ولی نیاز به روت داره.
اما به جز این نرم افزار بعضی نرم افزارهای دیگه هم هستن که میتونن خیلی خوب عمل کنن:
GT Recovery
Disk Diger
Undeleter Recover Files & Data(اینو خودم پیشنهاد میکنم)
اما اینو یادتون باشه که بهترین کار اینه که شما از لحظه ای که میخواید عملیات بازگردانی رو انجام بدید به هیچ وجه اطلاعات جدیدی داخل گوشیتون نریزید.
آخرین ویرایش توسط VAhid_El در تاریخ 21-06-16 انجام شده است
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
M A H R A D (22-06-16), mohammad- (21-06-16), unlimited (21-06-16)
بهترین نرم افزار برای کامپیوتر چیه رفیق ؟
VAhid_El (23-06-16)
بهترین نرم افزار برای کامپیوتر هم Get Data Back Recovery My Files هست که هر چی نسخه جدیدترشو پیدا کتید بهتره.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (23-06-16), M A H R A D (25-06-16), mohammad- (23-06-16), unlimited (24-06-16), خبات کریمی (23-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks