سلام گوشی اندروید حدود 700 تومن چی سراغتون میره ؟
برند واسم مهم نیس کارایی میخوام حداقل سال تولید 2015 باشه رمش حداقل 1.5 باشه
خودم sony m4 aqua رو دیدم اگه چنتا مدل معرفی کنین بهتره
سلام گوشی اندروید حدود 700 تومن چی سراغتون میره ؟
برند واسم مهم نیس کارایی میخوام حداقل سال تولید 2015 باشه رمش حداقل 1.5 باشه
خودم sony m4 aqua رو دیدم اگه چنتا مدل معرفی کنین بهتره
|
Aaron Swartz (07-05-16), hesam89 (07-05-16)
البته قیمتش رو فکر کنم بالا گفتید ، من خودم پشت پاساژ رضا ، دی ماه بود که پیدا کرده بودم با قیمت 630 تومن ، الان فکر کنم تموم کرده ، ولی باز هم پیدا میشه ، البته یخورده سخت تر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا که من باهاش کار کردم ، مثل پر سبک بود و شفافیت و کیفیت رنگ صفحه خیلی خوبی داشت و دوربینش هم خوب بود. سرعت گوشی هم خیلی خوب بود.
...
AMD>INTEL (07-05-16)
این هم مشخصاتش به نظرم من نسبت به قیمت خوبه
Lenovo K3 Note - Full phone specifications
Aaron Swartz (07-05-16), hesam89 (13-05-16)
قیمتی که تو یکی از سایت ها معروف زده بود . چون فروشنده موبایل نیستم . مجبورم به قیمت سایت ها استناد کنم .
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-05-16)
ممنون از راهنماییتون ی سوال دیگه داشتم تو همون رنج قیمت حدودا ی سونی هست
Sony Xperia C4 Dual
میخوام ببینم کسی با این دوتا گوشی کار کرده یعنی k3 و c4 ؟ جفتشون سخت افزاری کپی همن جز باتری که k3 بهتره اگه از دوستان کسی کار کرده باشه ممنون میشم نظرشو بگه که تو کار چطوری هستن و کدوم سرتره؟
اینم مقایسه دو گوشی
Sony Xperia C4 Dual vs. Lenovo K3 Note - GSMArena.com
|
Sony Xperia C4 Dualبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم گوشی خوبیه . کیفیت ساختش کمی بهتر از lenovo هست .
Aaron Swartz (13-05-16)
به نظر شما ارزش 200 تومن اختلاف قیمت رو داره؟
خیلی متفاوت نیستند . اون 200 تومن هم به خاطر برند سونی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks