VAhid_El (03-09-16)
با سلام موقع نصب رام هواوی y330 u11 انتهای نصب وقتی صد در صد شد ارور زیر رو میده و حتی گوشی دیگه روی لوگو هم نمیره اما پاور میکنه
http://s3.img7.ir/SxNCT.png
VAhid_El (03-09-16)
|
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikashi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رامی که دانلود کردید مشکل داره
این ارور به دلیل ایجاد نقص در فایل "secro.img" در مجموعه رام هست و برای رفعش بهتره که رام دیگه رو دانلود کنید و دوباره اقدام به نصب کنید.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (03-09-16), M A H R A D (05-09-16), mahdikashi (03-09-16), unlimited (03-09-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا رام گرفتم یکی از سایت خود هواوی و یدونه رو هم خریدم از سایتای ایرانی هر دوتا همین ارور رو میده اگه رام مطمئنی مد نظر داری لینکشو برام بزار یا بگو کجاس برم خودم بگیرم ممنون
شما اول یه کاری کنید و اون اینکه نرم افزار SP Flash Tools تون رو عوض کنید. بعد با رام رسمی تست کنید ببینیم مشکل هنوز هست یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikashi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (03-09-16), M A H R A D (05-09-16), unlimited (04-09-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره تاحالا با 5 تا sp flash tools زدم همه همون ارور رو میدن حتی تا حالا 4 تا رام رسمی هم زدم یکی از سایت هواوی سه تا رام هم از سایتای ایرانی خریدم همه همین مشکل رو دارن
تشخیص احتمالی ، هارد گوشی تون نیاز به تعویض داره
اما شما یک مرتبه از فلش تولز گوشی رو فرمت کنید و دوباره رام رو بریزید اگه باز هم این ارور رو گرفتید هارد نیاز به تعویض داره
اگه رام فلش خورد سریال گوشی تون میپره که در ادامه حلش میکنیم
VAhid_El (10-09-16)
|
توصیه های دوست عزیزمون آقا علیرضا رو انجام بدید. نظر من هم دقیقاً همین هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikashi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (10-09-16), M A H R A D (10-09-16)
این کار رو هم کردم بازم همون ارور رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
راهنمای اقای علیرضا رو هم انجام دادم ولی بازم همون ارور رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (10-09-16)
تا الان 5 تا گوشی به مشکل برخوردم و تو این انجمن مطرح کردم و همیشه اخرش منتهی به این میشه که هارد گوشی مشکل دارم فک میکنم منو دقیق راهنمایی نمیکنین خواهشا درست کمکم کنید اخه نمیشه که هارد 5 تا گوشی همه هم هواوی بودن مشکل داشته باشه و یه سوال چی باعث میشه هارد گوشی بسوزه؟اصن هارد گوشی چیه؟اخه من تویه سایت خارجی خوندم که اصطلاحی به نام هارد برای گوشی کاملا بی مفهموم و غیر علمی هست در عین حال همه از این کلمه استفاده میکنن خواهشا یه اطلاعات کلی در اختیارم بگذارید ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks