سلام.
1- بله نمیتونید. فقط و فقط همین مدل و با همین بیلد باید نصب بشه چون در غیر این صورت ممکنه گوشیتون بعضی قسمت هاش کار نکنه و یا حتی دچار مشکل سخت افزاری هم بشه.
2- بله نیاز به نرم افزاری به نام SP Flash Tools داره که میتونید از این لینک دانلود و نصب کنید. رام رسمی گوشی خودتون رو هم میتونید از این لینک دانلود کنید.
3- بله میشه این کارو کرد که از طریق ریکاوری خود گوشی و یا ریکاوری های کاستوم به راحتی امکان پذیره و تو منوی ریکاوری باید به قسمت Backup and Restore برید.
4- یکی از بهترین راهنماهای نصب که بسیار دقیق هم توضیح داده رو تو این سایت میتونید ببیند دوست عزیز.
5- تو مورد 2 براتون لینکشو گذاشتم با توجه به نسخه بیلد گوشیتون همون رو دانلود کنید.
تعویض رام در صورتی که توی نسخه فعلیتون دچار مشکلات یانحل باشید توصیه میشه. بیشتر مشکلات رو بدون تعویض رام میشه رفع کرد ولی کمی دقت و وقت گذاشتن میخواد. اما اگر یه مشکلی با روشهای عادی حل نشد بهتون بکاپ گیری از اطلاعات و بعدش هم ریست فکتوری رو پیشنهاد میکنم. در صورتی که بازم مشکل حل نشد برید سراغ نصب رام.
برای مشکلات شما اول ریست فکتوری و اگه جواب نداد تعویض رام رو پیشنهاد میکنم که البته فکر میکنم 90 درصد احتمال باشه که با ریست فکتوری مشکلاتتون رفع نشه. ولی همیشه این روش رو در ابتدای کار تست کنیم بهتره. تعویض رام و بعدش تنظیماتش کمی سخته و البته تخصصی که نیاز به دقت بالایی داره.
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks