سلام.
من از گوشیم به عنوان مودم استفاده می کنم. با کابل usb به لپتاپ وصلش میکنم و با فعال کردن usb tethering از اینترنت گوشی استفاده میکنم. حدود یک ماه پیش بعد از 4 سال استفاده مداوم، باطری گوشیمو دادم یه تعمیرگاه موبایل عوض کرد. تعمیرکاره گفت که موقع استفاده از گوشی نباید گوشی شارژ بشه، چون باطری اینطوری خراب میشه. حالا من به این فکر افتادم که یه کابل usb درست کنم که فقط data رو انتقال بده ولی گوشی رو شارژ نکنه! یه کابل usb ورداشتم و سیم قرمز رو قطع کردم، ولی دیگه امکان انتقال دیتا هم وجود نداشت. در حالت عادی موقع اتصال گوشی به لپتاپ یه سری آپشن ظاهر میشه که یکی از گزینه هاش data transfer هست که وقتی اون رو انتخاب میکنم، به حافظه داخلی گوشی از طریق لپتاپ دسترسی پیدا می کنم. و یا وقتی گزینه usb tethering رو فعال می کنم می تونم از اینترنت گوشی استفاده کنم. ولی وقتی سیم قرمز رو قطع میکنم هیچ کدوم از این گزینه ها در دسترس نیستند. به نظر میرسه که برای انتقال دیتا از طریق کابل usb حتما نیاز به برق هم هست! و در واقع نمیشه یه کابل داشته باشیم که فقط دیتا رو منتقل کنه و گوشی رو شارژ نکنه!ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

سپاس فراوان.