VAhid_El (02-07-16)
با عرض سلام گوشی من Galaxy s4mini مدل gt9192 هست میخواستم بدونم راهی هست اندرویدشو 5 کنم تو خود سایت سامسونگم رفتم رامش نبود میشه رامه دیگه ای نصب کرد با اندروید5 بدون روت گوشی
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
VAhid_El (02-07-16)
|
سلام.
بله خوشبختانه رام های سیانوژن نسخه 12 برای گوشی شما اومده و میتونید استفاده کنید ولی حتماً باید گوشیتون رو روت کنید. نصب رام کاستوم بدون روت کردن گوشی امکانپذیر نیست.
از طریق این لینک که آموزشش هم داخل خودش هست میتونید اقدام به نصب رام نسخه 5 رو گوشیتون کنید.
موفق باشید.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (02-07-16), amiras.aa661 (02-07-16), mohammad- (02-07-16)
Vدوست عزیز با این کار مشکلی برای گوشیم پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
بعد اگه میشه لطف کنید آموزش نصبشم بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
amiras.aa661 (02-07-16), mohammad- (02-07-16), VAhid_El (02-07-16)
آقا این ریکاوری تاچ فیلز که گفته هرچی میگردم نیست لطفا اگه میشه لینک بدید
MrDaniala
|
همه چیم تکمیل کردم الان درگیر اینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
سلام و خسته نباشید من رامو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط الان دوتا مشکل دارم ۱ اینکه از گوشیم با kiesبک آپ گرفته بودم و نمیتونم ری استور کنم نمیشناسه و دوم فایل برنامه های قبلی با اینکه ریست فکتوری کردم هنوز هست خواهشا اگه راه حلی دارید بگید
MrDaniala
VAhid_El (02-07-16)
تنها راهی که هست اینه که از نرم افزار Wondershare Mobile Trans استفاده کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد برنامه ها هم دو تا احتمال هست که اولیش اینه که شما فول وایپ نکردید و دومیش هم اینه که برنامه هاتون رو روی SD کارت نصب کردید.
خب اگه شما احتمال دوم براتون اتفاق افتاده باشه که راهکار معمولا و فرمت کردن sd card هست.
اگه روش اول جواب نداد باید فول وایپ بکنید.
برای این کار باید وارد منوی ریکاوری دستگاه بشید (اول گوشی رو خاموش و بعدکلید های (هوم + پاور+ ولوم بالا) رو باهم جند ثانیه نگه دارید تا وارد این محیط بشید)wipe data/ factory reset
و بعد از منویی که ظاهر شده باید عملیات وایپ
wipe cach partition
رو انجام بدید.
و بعد وارد قسمت Advanced بشید و گزینه Wipe Dalvik cache رو بزنید.
با انجام این کار ها روی رام شما هیچ فایل اضافه ای باقی نمیمونه و مثل مثل حالتی که رام روی یه دستگاه با حافظه کاملاً خالی نصب شده باشه.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
اون دوتا کار قرمز انجام دادم بعد اگه این کارو بکنم برای رام سیانوژنم مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
VAhid_El (03-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks