سلام دوستان من ی گوشی گلکسی گرند نئو دارم که تقریبا بازش کردم ولی از نیمه باز کردن ترسیدم و بستمش الان که پیچ هارو بستم گوشی رو روشن میکنم لمس وسط صفحه گوشی کار نمیکنه
چیکار کنم نیاز به کمک اظطراری دارم؟
سلام دوستان من ی گوشی گلکسی گرند نئو دارم که تقریبا بازش کردم ولی از نیمه باز کردن ترسیدم و بستمش الان که پیچ هارو بستم گوشی رو روشن میکنم لمس وسط صفحه گوشی کار نمیکنه
چیکار کنم نیاز به کمک اظطراری دارم؟
|
شاید خوب نبستی به تاچت داره فشار میاد.بده ی تعمیرکار برات انجام بده اگه تجربه نداری
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اخه من زیاد باز نکردم
فقط ناخون انداختم بینش ی تیکه باز شد فوری بستمش من واسه جمعه گوشی رو نیاز دارم راهی نیست که درستش بکنم؟
https://www.ifixit.com/Guide/Samsung...lacement/23859برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheryyyy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلش چیه که میخوای باز کنی؟
من مثل این ویدئو گوشی رو باز کردم
آموزش باز کردن گوشی موبایل Samsung galaxy J7
یعنی اشتباه باز کردم؟
|
دوست عزیز مدل دستگاه شما گرند نئو ،این آموزش J7.سری J اول بایستی ال سی دی برداشته شه.گرند خیلی راحتتر باز میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheryyyy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks