سلام دوستان
من میخام موبایل بخرم بین چن تا گزینه شک دارم
huawei mate 10 lite با قیمت ۱۳۵۰
و با قیمت ۳۵۰۰ note 8
و با قیمت ۲۹۰۰ s8 plus
شک دارم لطفا نظرتون رو بگید از استاد امید هم نظرتون بفرمایید.
با سپاس.
سلام دوستان
من میخام موبایل بخرم بین چن تا گزینه شک دارم
huawei mate 10 lite با قیمت ۱۳۵۰
و با قیمت ۳۵۰۰ note 8
و با قیمت ۲۹۰۰ s8 plus
شک دارم لطفا نظرتون رو بگید از استاد امید هم نظرتون بفرمایید.
با سپاس.
آخرین ویرایش توسط sajjadintel در تاریخ 16-01-18 انجام شده است
AMD>INTEL (16-01-18)
|
سلام
من هم S8 و هم S8 plus رو دستم گرفتم اما هم از نظر کیفیت تصویر S8 بهتره و هم خوش دست تره و مثلا با یک دست می تونی به notification دسترسی پیدا کنی.
همچنین با اینکه از نظر اندازه تقاوت آنچنانی ندارن ولی S8 plus مردونه تر به نظر میاد
sajjadintel (16-01-18), sfmth (16-01-18)
نظر منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadintel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xiaomi Mi Mix 2
huawei mate 10 lite
sajjadintel (16-01-18), sfmth (16-01-18)
ممنون استاد امید از نظرتون من huawei mate 10 lite خریدم و کاملا راضی هستم از هر نظر عالیه تشکر از پیشنهادتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
AMD>INTEL (19-01-18)
خواهش میکنم مبارکت باشه .تاپیک قفل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadintel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (19-01-18)
سلامبیشترj5pro 32gمدنظرمه
من حدودا 950تومن بودجه دارم برام بیشتر کیفیت دوربین+حافظه زیاد وپردازنده مهمه
و اینکه فروشگاه پارسیس موبایل معتبره جهت خرید موبایل؟شک دارم از اونجا بگیرم چون ارزونتر از دیجی کالاست...نظرتون؟
sajjadintel (16-01-18)
|
LG Q6برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Display: IPS/ 5.5"/ 2160*1080
Chipset: Snapdragon 435
Memory: 32GB/ 3GB Ram
Camera: 13MP/ 5MP Selfie
Battery/ OS: 3000mAh/ Android 7.1
Body: 8.1mm/ 149gr/ Metal & Plastic
Network: LTE-A
ali_96 (16-01-18), sajjadintel (16-01-18), sfmth (17-01-18)
ممنون...پارسیس موبایل مطمئنه بخرم از اونجا؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی j5 pro 32gنخرم؟مشکلش چیه؟
من اون سایت رو نمیشناسم . این هم گوشی خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali_96 (17-01-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks