تو قسمت لیست قیمت گوشی موبایل ومشاوره تخصصی همین سایت میتونید به جوابتون برسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو قسمت لیست قیمت گوشی موبایل ومشاوره تخصصی همین سایت میتونید به جوابتون برسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (02-11-15), M3RS4D 50062 (02-11-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، مطالعه کردم. ولی هر کدوم نقاط قوت و ضعف دارند و اینکه بسیاری از مسائل مهم ممکن است ناگفته مونده باشه (مثلا داغ شدن، نرخ خرابی، مقاومت در برابر ضربه و آب ... ) و همینطور مدل های دیگری که درباره شون مطلبی ارائه نشده بود.
به هرحال مشورت با اهل فن بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 103
کاربر شهرسختافزار
بله من هم متوجه منظورتون شدم برای همین این لینک رو پیشنهاد دادم چون اونجا اگه سوالتون رو مطرح میکردین به جواب قابل قبولتری میرسیدین فقط یه مورد رو اشاره کنم با هزینه ای که شما میخواید صرف کنید می تونید یه پرچمدار از یکی از برندها مطرح که شناسایشون کار مشکلی نیست انتخاب کنید چون تو این رنج از قیمت پرچمدارها از لحاظ قدرت سخت افزاری نهایت بازدهی رو به عنوان یک گوشی فراهم میارن و از لحاظ قدرت اختلاف کمی رو باهم دارن فقط تو برخی جزییات مثل استفاده از اپلیکیشنهای انحصاری و تراکم پیکس صفحه نمایش و نوع ارگونومی گوشی باهم تفاوت دارن که اونهم به سلیقه ی مصرف کننده ی نهایی بستگی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (02-11-15), Nima061 (02-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks