M3RS4D 50062 (02-11-15)
سلام
خواهر بنده 31 ساله و پرستار بوده و قصد خرید تلفن همراه برای استفاده شخصی دارند. به نظر دوستان چه گوشی هائی با توجه به تناسب بین کیفیت ساخت، کارائی و امکانات مفید قابل استفاده در ایران، خدمات پس از فروش و .... با قیمت دستگاه، مناسب تر هستند؟اگر لطف نموده و یکی دو مورد معرفی کنید و اینکه مزایای آنها چیست، در متشکر میشم.
* هزینه حداکثر (و نه لزوما) 3 میلیون تومان.
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
71
M3RS4D 50062 (02-11-15)
|
تو قسمت لیست قیمت گوشی موبایل ومشاوره تخصصی همین سایت میتونید به جوابتون برسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (02-11-15), M3RS4D 50062 (02-11-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، مطالعه کردم. ولی هر کدوم نقاط قوت و ضعف دارند و اینکه بسیاری از مسائل مهم ممکن است ناگفته مونده باشه (مثلا داغ شدن، نرخ خرابی، مقاومت در برابر ضربه و آب ... ) و همینطور مدل های دیگری که درباره شون مطلبی ارائه نشده بود.
به هرحال مشورت با اهل فن بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 103
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستم ....
خوب اولین چیز ک مهمه میخوان چیکار کنن باهاش ....
میحوان بازی کنن ... میخوان فیلم ببینن... یا موزیک زیاد گوش میدن .... یا اینکه چت زیاد میکنن ....
چون باتری - دوربین - صفحه نمایش - مشخصات گوشی روی اینا تاثیر بسزایی داره ....
من تو رنج 700 تا 800 این مدل رو پیشنهاد میدم (این گوشی کاملا اقتصادی هست و شما هیچ هزینه اضافی مثل برند و چیزای دیگه نمیدین)
Huawei Ascend G7 - Full phone specifications
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون عملا گوشی های خوب قیمتاشون میره بالای 1 1.5 میلیون....
ولی اگه میخواین ک یه پرچم دار خوب بخرین و مدت ها ازش استفاده کنین میتونید این مدل رو تهیه کنید
HTC One M9+ - Full phone specifications
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اخرم اگه بازم هم مورد پسندتون نبود میتونین iPhone 6S یا 6s Plus تهیه کنید .... با ظرفیت 64 / 128
و اگرم اهل ویندوز فون باشین میتونین صبر کنید تا Microsoft Lumia 950 XL Dual SIM وارد ایران بشه و تهیه کنید ....
Microsoft Lumia 950 XL Dual SIM - Full phone specifications
و بازم اگر دنبال یه گوشیه خاص هستین میتونید برین سراغ BlackBerry Classic
BlackBerry Classic
بازم سوالی بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 02-11-15 انجام شده است
AMD>INTEL (02-11-15), justafriend (02-11-15), RAVYY (02-11-15)
بله من هم متوجه منظورتون شدم برای همین این لینک رو پیشنهاد دادم چون اونجا اگه سوالتون رو مطرح میکردین به جواب قابل قبولتری میرسیدین فقط یه مورد رو اشاره کنم با هزینه ای که شما میخواید صرف کنید می تونید یه پرچمدار از یکی از برندها مطرح که شناسایشون کار مشکلی نیست انتخاب کنید چون تو این رنج از قیمت پرچمدارها از لحاظ قدرت سخت افزاری نهایت بازدهی رو به عنوان یک گوشی فراهم میارن و از لحاظ قدرت اختلاف کمی رو باهم دارن فقط تو برخی جزییات مثل استفاده از اپلیکیشنهای انحصاری و تراکم پیکس صفحه نمایش و نوع ارگونومی گوشی باهم تفاوت دارن که اونهم به سلیقه ی مصرف کننده ی نهایی بستگی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (02-11-15), Nima061 (02-11-15)
سلام
از همه متشکرم. امشب که ایشون سر کار هستند. فردا پس از مرور پیشنهادات دوستان، احتمالا مجددا مزاحم دوستان خواهیم شد.
موفق و موید باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
115
|
این مورد هم مد نظرداشته باشید
LG G4 32GB Dual SIM Hammered Pattern - H818P
LG G4 review | TrustedReviews
justafriend (04-11-15), M3RS4D 50062 (03-11-15)
بله این مدل پیشنهادی آقا امیدم هست ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سخت افزار قدرتمندی داره و البته ک توی سایت ifixit هم نمره 8 رو از 10 نمره توی Smartphone Repairability داره
https://www.ifixit.com/smartphone-repairability
AMD>INTEL (03-11-15), justafriend (04-11-15)
سلام و تتشکر
ایشان samsung Note 5 32GB به قیمت 2275000 رو انتخاب کردند. من که هنوز گیج .... !!!
از اینکه وقت گذاشتید و راهنمائی کردید سپاسگذارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5368
AMD>INTEL (04-11-15), M3RS4D 50062 (04-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks