بدون روت کردن بعید میدونم بشه دوباره گوگل پلی رو برگردوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان اومدم خریت کردم google play را حذف کردم حالا میخوام برگردونم به حالت اول از هر جا که دانلود و نصب میخوام بکنم میگه عملیات ناموفق است .
چیکار کنم تا به حالت اول برگرده؟؟
روشی بگین بدون روت کردن گوشی.
Screenshot_2015-12-04-07-05-15.jpg
|
بدون روت کردن بعید میدونم بشه دوباره گوگل پلی رو برگردوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (04-12-15)
نه روت نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ راهی بدون روت نیست؟؟
این رو تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Google Play Services – Sideload without Root | Neptune Ninja
ali hosein (04-12-15)
دوست عزیز انگلیسی بنده زیاد خوب نیست !!
میشه لطف کنید بگید دستور العمل چی گفته؟؟
بزنید تو ترانسلیت گوگل متوجه میشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (04-12-15)
|
مرتب نیست چیدمانش ببینید.دانلود به کامپیوتر شما: https://www.dropbox.com/s/dblspyhqqv...ip؟dl=0جدا کردن فایل Gapps-Sideloader.zip دریافت کنید.کاج خود وصل کنید در "اتصال به PC" حالت USB.صبر کنید حداقل چند دقیقه تا ویندوز می توانید بیابید و نصب درایور.در دوبار کلیک کنید Gapps فایل-Sideloader.bat را اجرا کنند.لذت بردن. با استفاده از گزینه راه اندازی مجدد پیشنهاد شده است. اگر اینکار را نکنید، شما باید به راه اندازی مجدد کنید.توجه داشته باشید: اگر گوگل جستجو / صدای توفنده، دستی فروشگاه بازی جستجو برای "جستجوی گوگل"، و به روز رسانی آن است.
مدل گوشیتون چیه به نظرم شما یه ریست فکتور از قسمت boot گوشیتون انجام بدین شاید دوباره بارگذای بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks