درود
این خبر جمع شدن آیفون رو خوندم نگران شدم که چه بلایی قراره سره موبایل های نوکبا و MS میاد، یعنی موبایل های این دو برند از همین دو سه تا سایتی هم که اینا رو دارن جمع میشه یا دیگه به شبکه وصل نمیشه ؟
درود
این خبر جمع شدن آیفون رو خوندم نگران شدم که چه بلایی قراره سره موبایل های نوکبا و MS میاد، یعنی موبایل های این دو برند از همین دو سه تا سایتی هم که اینا رو دارن جمع میشه یا دیگه به شبکه وصل نمیشه ؟
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 22-07-16 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
VAhid_El (22-07-16)
|
نوکیا قبلا تو ایران نمایندگی رسمی و یک مرکز اصلی داشت ولی بعد از اینکه اوضاعش خراب شد هم مرکزو جمع کرد و هم نمایندگی ها رو.
در حال حاضرم داستان همینه که جمعشون کنن و فکر نمیکنم این دو تا برند هم مستثنی باشند. البته ممکنه به دلیل آماده نبودن اذهان عمومی و بازار کمی طرح دچار مشکل بشه ولی برند هایی که فروشگاه های دیگه هم دارن میفروشن از شرکت های کمتر شناخته شده هم مشکل دار میشن.
ذات طرح چیز خیلی خوبیه ولی ممکنه اوایلش خیلی مشکلات پیش بیاد.
در ضمن دیشب نگاه کردم دیدم دیجی کالا هم همه آیفون هاشو جمع کرده ولی بامیلو هنوز آیفون داشت.
حالا فعلاً این طرح داره میره جلو و امیدوارم موفق بشه.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (22-07-16), Mehrdad.A 88 (22-07-16)
ولی وزارت خزانه داری آمریکا نمیزاره اپل و MS تو ایران نمایندگی بزنن، اینطوری این دو برند توی ایران محو میشن، من فقط میدونم دولت به برند مورد علاقه من حمله کرده منصفانه نیست
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
VAhid_El (22-07-16)
برای کسب سودشون هم که شده اجازه نمایندگی غیر مستقیم رو میدن مثلاً مثل روشهای لایسنس غیر مستقیم D-1
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (22-07-16), Mehrdad.A 88 (22-07-16)
فقط لعنت به همه ی این ******، جلوی مواد رو نمیگیرن گیر دادن به موبایل
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks