لینک دانلود رام رو دادید لینک دانلود نداشت
3- بله میشه این کارو کرد که از طریق ریکاوری خود گوشی و یا ریکاوری های کاستوم به راحتی امکان پذیره و تو منوی ریکاوری باید به قسمت Backup and Restore برید.
(ریکاوری گوشی من بکاپ و ریستور نداره یه ربکاپ و ریستور داره اونم واسه برنامه ها هست یه ریکاوری کاستو م هم دانلود کردم گفت باید روت باشه ضمنا Emotion Ul 1.0 هست این چیه ؟ لینک ریکاوری کاستوم رو بزارید //
4- یکی از بهترین راهنماهای نصب که بسیار دقیق هم توضیح داده رو تو این سایت میتونید ببیند دوست عزیز.
اگه میشه نصب رام یا بروز رسانی اون رو از داخل گوشی بگید آیا همین رام 197 خودشو بخوام نصب کنم باید بروز رسانی کنم یا نه
تعویض رام در صورتی که توی نسخه فعلیتون دچار مشکلات یانحل باشید توصیه میشه. بیشتر مشکلات رو بدون تعویض رام میشه رفع کرد ولی کمی دقت و وقت گذاشتن میخواد. اما اگر یه مشکلی با روشهای عادی حل نشد بهتون بکاپ گیری از اطلاعات و بعدش هم ریست فکتوری رو پیشنهاد میکنم. در صورتی که بازم مشکل حل نشد برید سراغ نصب رام.
از داخل گوشی چند بار ریست کردم مشکلات حل نشد // روش دیگه ای هست بگید
ریست فکتوری Factory reset فرقش با وایپ پارتیشن Wipe Partition چی هست مراحل رو بهتر توضیح بدید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks