بازم نرفت..:1. (28):نقل قول:
Printable View
بازم نرفت..:1. (28):نقل قول:
باتری رو دربیارید چند دیقه صبر کنید (2 دیقه بیشتر) و بعد قبل از اینکه باتری رو بذارید تو گوشی دکمه های Home و ولوم بالا و پاور رو بگیرید و از یه نفر دیگه بخواید باتری رو جا بزنه تو گوشینقل قول:
اینطوری باید وارد حالت دانلود مود بشه.
اگه نشه باید بریم سراغ روش USB-Jig که سخت افزاری هست و باید حتماً ببرید بیرون و یا خودتون درستش کنید که لحیم کاری و این کارا داره و البته قطعات خاص میخواد
متاسفانه نشدنقل قول:
احتمالش خیلی زیاده که یکی از مراحل رو از همون اول نصب کرنل خوب انجام نداده باشید.نقل قول:
با این اوصاف باید به همون روش USB-JIG متوسل بشیم که نیاز به قطعه سخت افزاری داره که میره تو پورت USB و در هر حالتی باشه براتون وارد مود ریکاوری میشه.
فکر میکنم بهتره ببرید پیش یه تعمیر کار ماهر که اطلاعات زیادی داشته باشه. البته میشه خود آدم این روشو انجام بده ولی کمی سخته.
میشه بگین چکار کنم:1. (28):
بهتون توضیح دادم که.نقل قول:
مشکلی که پیش اومده دلیلش عدم نصب صحیح کرنل هست و با توجه به اینکه ما همه روش های نرم افزاری رو تست کردیم و جواب نداد باید با استفاده از اتصال یه قطعه سخت افزاری به نام USB-JIG وارد مود دانلودینگ شد و بعد رام رسمی 2.3.6 گوشی رو بهش فلش زد تا گوشی بالا بیاد.
بالاخره به دانلودینگ رفت ..دوستان یک اشتباهی که همتون گفتین این بود که در این مدل برای به دانلودینگ بردن باید ولوم زیاد با ولوم کم با پاور رو فشار داد تا به دانلودینگ برهنقل قول:
خب حالا پس اول فایل رام اندروید 2.3.6 گوشیتون رو دانلود کنید.نقل قول:
بعد از اون باید با نرم افزار Odin Downloader رام رو بریزید تو گوشی.
برای این کار اول به حالت دانلودینگ برید و بعد گوشی رو با کابل وسط کنید به کامپیوتر و بعدش lمراحل نصب رو انجام بدید.
میتونید به لینک زیر مراجعه کنید و طبق راهنمای اون رامو نصب کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اقا وحید چرا درایور گوشی رو نمی شناسه..با اینکه نصب کردم..ین ارور میاد پایین نوار دسکتاب"USB Device Not Recognisedنقل قول:
شما اگه Kies رو دانلود کرده باشید باید به راحتی شناسایی بشه.نقل قول:
نسخه قبلی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگه نشد ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]استفاده کنید.