سلام..اقا وحید همه این کارا رو کردم..گوشی رو لوگو گیر کرده به محیط ریکاوری هم نمیره چکار کنم>>:11():نقل قول:
Printable View
سلام..اقا وحید همه این کارا رو کردم..گوشی رو لوگو گیر کرده به محیط ریکاوری هم نمیره چکار کنم>>:11():نقل قول:
سلامنقل قول:
اول بگید که تا کدوم مرحله رو رفتید.
تو هر مرحله ای که باشید میتونید باتری گوشی رو خارج کنید و بعد از اینکه دوباره گذاشتیدش سر جاش با سه تا دکمه ولوم پایین و Home و پاور، بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردید به منوی ریکاوری برید.
اگه همه این کارا رو کردید جواب نداد بگید تا به رام کارخونه ای برگردیم و بعد همه مراحلو با دقت انجام بدیم.
همه مراحل رو مثل شما پیش رفتم..رو لوگو موند..بدتر از اون تو ریکاوری هم دیگه نمیرهنقل قول:
نگران نباشید میتونیم از راه ADB و به وسیله اتصال گوشی به کامپیوتر به منوی ریکاوری بریم.
یکم صبر کنید روش کاملو میگم.
اوکی دوست عزیز..منتظرم:11():نقل قول:
قبل از هر کاری ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نرم افزار Kies رو دانلود کنید و رو کامپیوترتون نصب کنید تا درایور ها و فایلهای لازم رو نصب کنه.
1- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (فایل مربوط به ADB) رو دانلود کنید و گوشی رو به سیستم وصل کنید.
2- فایلی که دانلود کردید رو در حالت Run As Administrator ( با کلیک راست کردن و انتخاب این گزینه در ویندوز های از 7 به بالاتر) اجرا کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- حرف Y رو بزنید تا ADB رو سیستم شما نصب بشه.
4- دوباره حرف Y رو بزنید تا درایور ها نصب بشند.
5- حالا یه ویزاردی شروع میشه و باید توش Next بزنید تا درایور ها نصب بشند. بعد از نصب باید این پیغام رو ببینید: “the drivers were successfully installed”
6- بعد از نصب باید تصویر زیر رو ببیند:
7- حالا به درایو C برید و بعد پوشه adb و اونجا تصویر زیر رو میبینید:
8- تو محیط خالی این فولدر یه جا دکمه Shift رو نگه دارید و کلیک راست کنید و بعد گزینه Open Command prompt here رو بزنید:
9- حالا شما ADB رو اجرا کردید و میتونید به وسیله ی اون گوشیتون رو به حالت های Fast boot و یا Recovery ببرید.
10- بعد از اجرا کردن محیط Command prompt دستور زیر رو دقیقاً مثل تصویر زیر بنویسید تو محیط cmd:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کد:adb reboot recovery
حالا میتونید به محیط ریکاوری برید.
نتیجه رو بهم بگید همین جا:11():
منبع: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این که ^یلتره..میتونید امتحان کنید.- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (فایل مربوط به ADB) رو دانلود کنید
لینک های زیر رو تست کنید یه دونش باید کار کنه:نقل قول:
Downloads: Version 1.4.2
با موفقیت نصب شد درایور..ولی به ریکاوری نمیره چکار کنم
خب پس مشکل از کرنل هست که درست نصب نشده و یا بوت لودر که دچار مشکل شده.نقل قول:
شما گوشی رو خاموش کنید و باتری رو دربیارید.
دکمه Home و ولوم بالا و پاور رو بزنید ببینید وارد Downloading Mode میشه یا نه.