دوست عزیز بعضی از گوشی ها TV receiver دارن که امکان گرفتن امواج تلویزیونی رو داره و شما میتونید شبکه های منطقه ای که درش هستید رو باهاش بگیرید...بعضی گوشیهای نوکیا مثل N92 و N77 این امکان رو دارند...از سونی اریکسون نشنیدم و فکر نمی کنم داشته باشه ولی گوشی شما یعنی W رو که مطمئنم نداره...و این ریسور هم چیزی نیست که بری از موبایل فروشی محل بخری وصل کنی به گوشیت و وقتی گوشیت نداره یعنی نداره (البته امروزه تعمیرکاران موبایل ایرانی همه کاری با گوشی می کنند...از جمله عوض کردن دوربین یا 2 سیم کارته کردن یا افزودن پرینتر یا راکت انداز...!!!) ولی این کارو تا حالا نشنیدم که بکنند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که وحید جان هم گفتند اکثر گوشی های چینی بازار مثل NEC و Matrix و غیره این امکان رو دارند...خیلی دنبال این چیزا نباش چون تو ایران ارزشی نداره...من با تلویزیون 32 اینچ این برنامه های چرت صداوسیمارو نیگا نمی کنم...شما میخوای با صفحه 2 اینچی از چی لذت ببری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks