Xiaomi Mi 5
Xiaomi کلا برند نوظهور ولی تو همین مدت کم قدرتمند و کاردرست نشون داده . به نظرم انتخاب بسیار خوبیه
Aaron Swartz (11-04-16), M3RS4D 50062 (10-04-16)
|
صحیحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سوالائی که کردم چی؟
فردا چیپ باطری یا ... اش بسوزه قطعاتش هست برای تعمیر؟
پشتیبانی نرم افزاری
کیفیت صفحه نمایشش
کیفیت دوربینش
حرارتش
کیفیت ساختش(پشت و رو گوریلا گلسه ولی بازهم اگه نکته ای هست)
پشتیبانی نرم افزاری بین المللی
مشکلاتش در ایران
پشتیبانی نرم افزاری تو ایرانش(انگلیسی هم پشتیبانی کنه من کیبورد فارسی رو میریزم)
و هر نکته ای که باقی میمونه
باطریهای این هم مثل یکسری از الجی ها داخلی هست . البته مشکلی هم براش پیش بیاد توسط تعمیرکار در 5 دقیقه عوض میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نداره از نظر پشتیبانی .
کیفیت دوربین 16 مگا پیکسلی اتو فوکوس این گوشی
Photo Compare Tool - GSMArena.com
Aaron Swartz (11-04-16), M3RS4D 50062 (10-04-16)
باز هم جواب سوالام رو ندادین :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من از این ابزر مقایسه تصاویر چیزی سر در نیاوردم ولی اینا برای نسخه 128 گیگ بود که 4 گیگ رم داره چون بنچمارک هم برای همون بود
تا اندازه ای که اطلاع داشتم راهنمایی کردم . در مجموع کیفیت ساخت خوبی دارد . دوربینش هم 16 مگ هست .اطلاع دقیقتر فقط کسی میتونه به شمابده که این گوشی رو خرید کرده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (11-04-16), Nima061 (10-04-16)
من کمی تحقیق کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه لوازم جانبی و تعمیراتی و خدمات پس از فروشش کمه
الان انتخابم بین S6 و Z5 هست
کدوم بهتره؟
|
لوازم جانبی و قطعات انواع گوشی تو علا الدین پیدا میشه . از اپل تا هوای .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر خدمات فروش اکثر گوشی های خدمات خاصی ندارند .
Aaron Swartz (11-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks