कभी हार
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز انجمن پي سي نتورك ...
دوست عزيزمان Pooya07 عزيز به دليل مشكلات و دلايل شخصي و مشغله زياد ديروز استعفا خودشون را از مقام همكاري انجمن موبايل رسما ارسال كردند كه از اين رو ما را بسيار ناراحت كردند ولي با اين وجود هيچگاه نبايد تاپيك و پست هاي خوب ايشون را در اين انجمن فراموش كرد و اميدواريم هر چه سريعتر مشكلات ايشون حل بشه و دوباره به تيم مديريت و به جمع ما برگردند ...
موفق و پيروز باشيد
شهريار به نمايندگي از تيم انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
Administrator
بنده هم از از پویا جان بابت زحماتی که کشیدند قدردانی میکنم و امیدوارم دوباره ایشون رو در تیم ببینیم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pooya007 (07-10-07)
حق آب و گل داره
Pooya007 (07-10-07)
تشكر ميكنم از پويا جان و از زحمات كه كشيدن براي فروم
پويا جان چي تو تيم مديريت باشه چي نباشه
هميشه داداش ما بوده و هست
اميدوارم هرچي زودتر به تيم مديريت برگرده
موفق و سربلند باشيد
Pooya007 (07-10-07)
بنده هم از از پویا جان بابت زحماتی که کشیدند قدردانی میکنم
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Pooya007 (07-10-07)
کاربر افتخاری انجمن
من هم امیدوارم که هر چه زودتر مشغله های ایشون کم بشه و دوباره به جمع ما برگردند .
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Pooya007 (07-10-07)
|
|
کاربر افتخاری انجمن
منم به نوبه ی خودم یه خسته نباشید بزرگ به پویا ی عزیز میگم و امیدوارم هرچه زودترمشکلاتشون حل بشه و
ما دوباره از قابلیتاشون استفاده کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pooya007 (07-10-07)
منم به نوبه خودم خسته نباشید می گم به دوست عزیز مان جناب اقای پویا و انشالله که مشکلشون هر چه زودتر برطرف بشه .با ارزوی موفقیت برای این دوست عزیز.
Pooya007 (07-10-07)
از همه دوستان خوبم که لطفشون همیشه شامل حالم بوده واقعا" متتشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که از وقتی که یک پست داشتم تا الان همیشه کنارم بودن و آرزو میکنم شایستگی این رو داشته باشم تا باز هم بتونم در کنارشون باشم و لطفشون شامل حالم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده به هیچ عنوان نمیخوام (و نمیتونم ) این جو دوستانه رو ترک کنم فقط به خاطر پاره ای مشکلات و مشغله های درسی قادر به خدمت در تیم اجرایی نبودم و احساس میکردم محدود بودن وقتی که میتونم در اختیار فوروم بذارم خیلی کمه و این مورد به فوروم لطمه میزد
البته مورد مهم اینه که در هر مقامی که باشم کنار دوستان و با دستان برای پربارتر شدن انجمن کمک کنم و اگه جایی باشه که به اطلاعات اندک نیازی باشه به هیچ عنوان دریغ نمیکنم چون خیلی چیزها رو من از Pcnetwork گرفتم.
با آرزوی شادکامی و سربلندی همه عزیزان.
C U L8R
Emperatour (07-10-07), Mehdi_Full (07-10-07), Trance (08-10-07), X Ray (07-10-07)
عضو VIP شهر سختافزار
پویا جان بنده هم از تمام زحماتی که برای فروم کشیدی تشکر و قدردانی میکنم
میدونم که مشغله کاریت بسیار زیاد هست و امیدوارم که به مرور کمتر شده تا
بقیه دوستان بتونن از اطلاعات شما استفاده کنند .
با تشکر مجدد
مهدی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks