با عرض سلام من گوشیم دزدیده شده و اطلاعات شخصی داخلش دارم میخوام بدونم چطور میشه گوشی از کار انداخت بعد اگه گوشی اتصال به نتم نداشته باشه اونوقت چی ممنون میشم بگید![]()
Sent from my cm_serranodsdd using Tapatalk
با عرض سلام من گوشیم دزدیده شده و اطلاعات شخصی داخلش دارم میخوام بدونم چطور میشه گوشی از کار انداخت بعد اگه گوشی اتصال به نتم نداشته باشه اونوقت چی ممنون میشم بگید![]()
MrDaniala
|
فک کنم راهی وجود نداره، اگه دزدیده شده مطمئن باشین اون موجود که اسمش دزد هست اولین کاری که میکنه در آوردن باطری، سیم کارت و مموری هست، اگه این کارو نکرده باشه بعضی آنتی ویروس ها این امکان رو دارن که با SMS بهشون فرمان wipe بدی، موبایل چی بوده ؟ اندروید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (12-10-16)
بله اندرویدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
اگه اکانت گوگلتون و یا اکانت سامسونگ رو روش فعال کرده باشید و طرف هم بیاد به نت متصل بشه میشه کاری کرد که از راه دور قفل بشه و غیر قابل دسترس. در غیر این صورت راهی نیست.
البته همونطور که دوستای دیگمون هم گفتن بعضی آنتی ویروس ها هم قابلیت های دیگه هم دارن که میشه کل اطلاعاتو پاک کرد.
در غیر این صورت کاری نمیشه کرد متاسفانه.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
AMD>INTEL (13-10-16), Mehrdad.A 88 (13-10-16)
این گوشی های دزدی استفاده نمیشه . مخصوصا این اسمارت فون ها . اکثرا توسط سارقین و یا مالخرها خرد میشن و قطعات داخلیشون فروخته میشه . چون به راحتی قابل ردیابی هستندد توسط پلیس .
Mehrdad.A 88 (13-10-16), VAhid_El (13-10-16)
آقا این رفیقمون رو نابود گردی، اینکه موبایلت رو بدزدن خودش دردناک هست باز این که بفهمی قراره کشته بشه دیگه هیچیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
واقعیتش اینه . چون یاد گرفتند و میدونند به راحتی اسمارت فون ها رد یابی میشن به خاطر همین سر دمونتاژ میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (14-10-16)
اصلا فکر نمیکردم همچین کارایی کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-10-16)
خود آگاهی هم بپرسید دقیقا همین حرف رو میزنند.چون ردیابی این گوشی ها خیلی راحته. مجبورن سریع اوراقش کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (14-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks