از دوستان کی معایب این گوشی ها رو میدونه ؟ از همه لحاظ ؟
Nokia Lumia 1520
Samsung Galaxy S5
HTC One M8
Sony Xperia Z2
از دوستان کی معایب این گوشی ها رو میدونه ؟ از همه لحاظ ؟
Nokia Lumia 1520
Samsung Galaxy S5
HTC One M8
Sony Xperia Z2
|
|
من خودم S5 دارم تنها مشکلش اینه که زود باطریش خالی میشه/البته اساتید بهتر راهنمایی میکنند.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-09-14), AMD>INTEL (03-09-14), maysamsina (03-09-14)
صفحه نمایش و اجرای نرم افزار و دوربین و خش دار شدن و سریع بودن و تصویر و............ مشکلی نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من غیر از باطری از باقی راضیم.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nokia Lumia 1520 یکی از بهترین گوشی های ساخته شده توسط نوکیاست با ویندوز فون . اگر به ویندوزفون علاقه داشته باشی . در مورد سامسونگ گالکسی s5 هم به بررسی سایت شهر سخت افزار مراجعه کن
بررسی تخصصی تلفن هوشمند سامسونگ Galaxy S5: کهکشان بی انتها!
در مورد htc نظری ندارم . کلا یکی از برندهایی هست از نظر شخصی دنبالش نمیرم .
*MoJtAbA* (03-09-14), JiMmY.j (03-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14)
دوستان معایب گوشی ها رو خاستم ! مدیر مربوط به این بخش نیستش ؟
|
|
HTC One M8 رو بررسیش رو خوندم گرامی فقط تو عکاسی تو نور مستقیم آفتاب ازش ایراد گرفتند
HTC One (M8) review - Engadget
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks