تاليانيوز- سیم کارت صفر کد هفت اپراتور دولتی روز شنبه در بازار خرید و فروش سیم کارت تلفن همراه، 10هزار تومان ارزانتراز ودیعه ثبت نامی سیم کارت (350 هزار تومان) خریداری و به بهای 360هزار تومان به فروش رسید.
به گزارش روز شنبه خبرنگار تالیا نیوز تنها یک هفته از واگذاری سیم کارت کد هفت نگذشته بود که بهای صفر این کد از ودیعه ثبت نامی ارزانتر شد.
شایان ذکر است ، سیم کارت کد هفت در نخستین روز واگذاری به بهای 370هزار تومان خریداری و تا 380هزار تومان به فروش می رسید.
نزدیک به هشت میلیون نفر در ایران ، به منظور صرفه جویی های اقتصادی در بهمن ماه سال گذشته با پرداخت 360هزار تومان اقدام به ثبت نام سیم کارت دولتی کردند که سه ماه پس از پرداخت ودیعه و با توجه به قرعه کشی قرار است سیم کارت خود را تا پایان سال جاری دریافت کنند.
عماد یکی از متقاضیان دریافت کنده سیم کارت کد هفت در این باره می گوید: یک سال پس از پرداخت 360هزار تومان ، سیم کارتی دریافت کرده ام که 10هزار تومان ارزانتر از ودیعه ثبت نامی به فروش می رسد.
وی می افزاید : آنقدر شوکه شده ام که حرفی برای گفتن ندارم .
برخی از فعالان بازار خرید وفروش سیم کارت می گویند : کد هفت به مانند کد چهار ، پنج و شش با استقبال خریداران مواجه نشده است.
آنان می افزایند : به همین دلیل ، خریداران سیم کارت، هیچ تمایلی به خرید سیم کارت های کد هفت ندارند چرا که معتقدند ، بهای آن کمتر نیز خواهد شد.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks