" وفا غفاریان " رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: کاهش تعرفه مکالمه و پیام کوتاه اپراتور اول امکان پذیر نیست.
وی روزیکشنبه در گفت وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران افزود: کاهش قیمت ثبت نام سیم کارت منوط به پایین آمدن هزینه توسعه شبکه است به عبارتی کم شدن هزینه توسعه شبکه موجب کاهش قیمت ثبت نام سیم کارت می شود.
وی این مطلب را درپا سخ به این که چرا در سه دوره گذشته قیمت ثبت نام سیم کارت اپراتور اول کاهش یافته ولی تعرفه مکالمه و ارسال پیام کوتاه تغییر نداشته است، بیان کرد.
غفاریان خاطر نشان کرد : قیمت ثبت نام سیم کارت با تعرفه مکالمه و ارسال پیام کوتاه دو مقوله کاملا متفاوت است.
وی بابیان این که ایران در زمینه تعرفه مکالمه و ارسال پیام کوتاه تلفن همراه در فهرست ارزان ترین کشورها قرار دارد، اظهار داشت : براسا س آمار معتبر، ایران در این زمینه رتبه چهارم را در بین تمامی کشور دارد.
غفاریان گفت: در سایر کشورها قیمت سیم کارت پایین وتعرفه مکالمه بسیار بالا است اما تعرفه های مخابراتی در ایران نسبت به سایر اپراتور های خارجی از هزینه نسبتا پایینی برخوردار است.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks