بر اساس مطالعات جدید صورت گرفته در شرکت مایکروسافت، انجام امور تجاری با استفاده از تلفن‌همراه به میزان زیادی افزایش یافته و بر این اساس صاحبان مشاغل مجبورند توجه بیشتري به این جریان داشته باشند و یا با پذیرفتن سیاست‌های انعطاف‌پذیر و جذاب، خود را از این جریان مستثنی کنند.
به گزارش تاليانيوز، این مطالعات که بر اساس جایزه بهترین مدیران شرکت‌های تجاری صورت گرفته نشان می‌دهد، 73 درصد افراد معتقدند زمانی که یک کار جدید را برمی‌گزینند به‌راحتی خود را می‌توانند با شرایط آن کار وفق دهند. در مقابل 52 درصد کارمندان معتقدند کاهش استرس و فشارهای عصبی مهم‌ترین مزیتی است که کارکردن از راه دور می‌تواند برای آن‌ها به‌همراه داشته باشد.
این بررسی‌ها سه منطقه حساس را برای مدیران مشخص کرده که با تاکید بر آن‌ها می‌توانند استفاده بهتری از تلفن‌همراه داشته باشند و تعادل را در این زمینه برقرار سازند. در مرحله اول، تنها 16 درصد مدیران با تعیین قوانین انعطاف‌پذیر و باز امکان کار با تلفن‌همراه را برای کارمندان خود فراهم کرد‌ه‌اند. دوم آنکه، کارمندان جوان(16 تا 24 سال) تمایل بیشتری به کارکردن از راه دور نشان می‌دهند. بر اساس آمارهای منتشر شده، تنها 25 درصد این افراد معتقدند که مدیران به‌صورت منفی به این جریان نگاه می‌کنند