وصل میکنید به pc شناسایی میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من چند وقت پیش برداشتم گوشیم رو که هواوی وای 300 هست رو با وی روت روت کردم بعد دیدم یه ایکون جدید اومده تو منو ماهم از کنجکاوی رفتیم توش همه چیش چینی نوشته شده بود باز ماهم کنجکاوی کردم دست کاریش کردیم از خودمون تیک زدیم تیک ها رو برداشتیم
بعد دیدم روی گوشی داره میزنه فلان چیز پاک شده است فلان چیز پاک شده است
بعد خاموش شد بعد وقتی روشن شد فقط لوگوی هواوی میاد روش گیر کرده
فلش کردم درست نشد
انروت کردم درست نشد
درایو نصب کردم درست نشد.
چند تا تعمیرگاه مبایل هم بردم ولی اونا هم وعده های الکی دادن اخر هم نتونستند
حالا فقط من موندم و شما و این پاره اجر :) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 15-06-15 انجام شده است
|
وصل میکنید به pc شناسایی میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله شناسایی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی اوقات هم شانسکی میاد ولی اگر دستت به دکمه پاور بخوره دوباره لوگو هواوی میاد روش صداش هم یهوی زیاد میکنه باز لوگو هواوی میاد روش
باید رامشو پیدا کنی و با live suit به خوردش بدی .
http://androidiha.com/help/%D8%AF%D8...wei-y300-0100/
لینک دانلود اندرویدیها خرابه کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشکالی نداره من از بچگی بد شانس بودم هروقت میرفتم نون وایی میگفت تنور اخره برو خونتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این هم روش کار
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...ight=live+suit
من خودم Y300 دارم و با ویروت روتش کردم ولی چون چینی بود برنامشو با Super SU عوض کردم شما هم اگه درست شد و خواستس روت کنی با این عوضش کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yas1717 (18-06-15)
سلام عزیز
باید گوشی رو بوتلودرش رو انلاک کنی چون سی پی یو این مدل کوالکامه وبرا همین این مشکل برات پیش اومده بعد فایل فایلش که از طریق مموری رایت میشه رو با برنامه هواوی اکستراکت اکسترا کنی بعد فایل سیستم رو از طریق sdkاندروید روش رایت کنی
خواهشا راهنمایی اشتباه نکنید لایو سوییت برا فلش تبلت با سی پی یو ال ریر هستش نه کوالکام
آخرین ویرایش توسط ali hasrat در تاریخ 17-06-15 انجام شده است
yas1717 (18-06-15)
بلد نیستم بوت لودر هواوی رو انلاک بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hasrat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چکار بکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks