از بر و بچ عزیز کسی اطلاعی نداشت ؟ کسی امتحان نکرده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
همونطور که مطلع هستید در گوشیهای سونی اریکسون یه گزینه وجود داره به اسم remote control که میشه از طریق بلوتوثی که به کامپیوتر متصل کردیم با این گوشی ارتباط برقرار کرده و موس کامپیوتر رو تا فاصله و برد زیادی کنترل کنیم...
حالا سوال من اینه که در گوشی نوکیا n82 هم گزینه ای وجود داره که بشه این کارو باهاش کرد ؟ لطفا اگه جواب رو میدونید و اگه این امکان در گوشی وجود داره به طور کامل توضیح بدید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید واسه دیگر دوستان هم این سوال پیش اومده باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
از بر و بچ عزیز کسی اطلاعی نداشت ؟ کسی امتحان نکرده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام وحید جان
من n82 دارم
به صورت پیش فرض که نداره ولی یادمه یه برنامه بود که گوشی رو تبدیل میکرد به موس البته من امتحان نکردم اگر میخوای دقیق بدونی یه لینک برات میزارم برو سر بزن و سوالت رو بپرس
D J V A H I D (28-12-08)
کاربر شهرسختافزار
واسه کار با بلوتوث برنامه فراوونه.یادم نیست کی بود ولی صد در صدم که برنامه ریموت کنترل رو واسه 9.1 و 9.2 دیدم.
سلام علیرضا جان.اونی که میگی به موس تبدیل میشد با استفاده از شتابسنجه و قضیش با بلوتوثیه فرق میکنه.سلام وحید جان
من n82 دارم
به صورت پیش فرض که نداره ولی یادمه یه برنامه بود که گوشی رو تبدیل میکرد به موس البته من امتحان نکردم اگر میخوای دقیق بدونی یه لینک برات میزارم برو سر بزن و سوالت رو بپرس
D J V A H I D (28-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
با تشکر از دوستان... ما که چیزی نفهمیدیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا کامل توضیح دهید... باید برنامه خاصی روش نصب کنم ؟ یا خود گوشی همچین چیزی داره ؟
خیلی واجبه ها !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود گوشی نداره شما دقیقا چی میخوای
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجناب... اون بالا توضیح دادم که چی میخوام
عضو VIP شهرسختافزار
HELP ME PLZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
من دو تا برنامه می شناسم که می تونن این کار رو انجام بدن! فقط نمی دونم این دو تا روی گوشی مورد نظر شما کار می کنند یا نه!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-ControlFreak :
این برنامه فقط مخصوص سیستم عامل سیمبین (S60 1st and 2nd Edition) هستش (3rd Edition رو پشتبانی نمی کنه برای همین احتمالش ضعیفه که روی N82 اجرا بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )! فکر کنم استفاده از اون رایگان باشه!
برای اجرای ControlFreak نیاز دارید که برنامه ی Winamp روی رایانه تون نصب باشه.
فایل SIS برنامه رو تو گوشیتون نصب کنید. بعد برید سراغ Winmap. باید یک سری تنظیمات توش انجام بدید. نحوه ی اجرای این تنظیمات در فایل Help برنامه هست. بعد از اون با ControlFreak نصب شده رو گوشی می تونید برنامه ی Winmap و همچنین کل Desktop رو کنترل کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نحوه ی راه اندازی
نحوه ی کنترل Desktop
دانلود فایل نصب
508 کیلو بایت - لینک مستقیم
Bluetooth Remote Control-2
کار با این برنامه ساده هستش چون دیگه نیاز به Winamp روی رایانه نیست و به علاوه فایل مربوط به نصب در گوشی در قالب جاوا هستش و روی اکثر گوشی ها نصب میشه.
ولی Bluetooth Remote Control یک سری معایب داره:
1-رایگان نیست.
2-امکاناتش در Desktop Control زیاد گسترده نیست.
3-در نسخه ی جدید نرم افزار حتما" باید دات نت فریم ورک 2.0 رو رایانه نصب باشه.
انجمن Help نرم افزار
دانلود فایل نصب
1.73 مگابایت - لینک مستقیم
وحیدجان! امیدوارم یکی از این دو تا نرم افزار کمکتون کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکلی بود، در خدمتم.
موفق باشید!
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
D J V A H I D (29-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از راهنماییهای شما و صرف وقتتون ... من این ها رو نصب میکنم ... ببینم جواب میده یا نه ... بعدا جوابشو به اطلاع دوستان میرسونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks