ALIRE7A (11-05-08), Armin-N (10-05-08), mojtaba_n87 (10-05-08)
कभी हार
بهترین پیشنهاد برای شما نوکیا هاست با سیستم عامل سیمبیان و در این مورد :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- N73 گزینه خوبی هست فقط توجه داشته باش که سنگینه + صفحه اش تعداد رنگ مناسبی نداره + سیمبیان 9.1 هست و هنگ هم به نسبت زیاد میکنه چون پردازنده ی درست و حسابی ای هم نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما دوربین ، صداش خوبه و نرم افزار خوری قابل قبولی فعلا داره ! ( ریتینگ برای شما : دوربین 3 - صدا 3 - هنگ 1 - نرم افزار خوری 1 )
2- 5700XP : سیمبیان 9.2 داره با صفحه 16 میلیون رنگ و پردازنده سریع و فوق العاده ای ( نرم افزار خوری 3 - هنگ 3 - صدا 3 ( استریو هست با اسپیکر های عالی - دوربین 2 ( 2 مگاپیکسل بدون اتوفوکوس ) )
3- 6120c : سیمبیان 9.2 - صفحه 16 میلیون رنگ - پردازنده سریع و فوق العاده قیمت مناسب و طراحی زیبا تر نسبت به دو مدل بالا ( نرم افزار خوری 3 - هنگ 3 - صدا 1 ( صداش بلندی خوبی داره اما کیفیت آنچنانی نداره چون اسپیکرش مونو هست ( توی مونو ها بهترینه ) - دوربین 2 )
در مورد شارژ دهی : شارژ دهی دو مدل اول نسبت به 6120c بهتره که مهم ترین دلیلش هم باتری اگه اشتباه نکنم 890 میلی آمپر هست 6120 و اون ها 900 میلی آمپر .
پیشنهاد بنده : اگه میتونی دوربین را یکم کوتاه بیای 5700XP بهترین گزینه هست گرچه بنده با توجه به قیافه و طراحی بهتر 6120 را انتخاب کردم ( در ضمن قیمت 6120 حدود 20 هزار تومن باید ارزون تر از 5700 باشه ! )
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ALIRE7A (11-05-08), Armin-N (10-05-08), mojtaba_n87 (10-05-08)
با سلام
شهریار جان از شما واقعا تشکر میکنم باید دیگه ببینم چی میشه 5700 رو هم دوستم داره تا حالا باهاش کار کردم
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
تو 5700 شک نکن.
مبارک باشه پیشاپیش
ALIRE7A (12-05-08)
با سلام
یه جایی گیر آوردم N82 رو 330 میده آیا میارزه افزایش بودجه بدم بگیرم و همچنین K850 رو 270 میده کدوم مناسب هست
N82 فلاندی ولی بدون گارانتی
با تشکر
راستی اصل یا تغلبی رو از کجا میشه فهمید
با تشکر
فرلاند باید کد IME اش رقم هفتم 0 و رقم هشتم 1 باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه رو دیگه نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (16-05-08)
|
|
اون رو که بچه ها گفتن درست نیست در ضمن چیزی که من شنیدم اینکه هرد صفر باشه
بله این کد هم قابل قبوله در کل کدهای گوشی های فرلاند 00 - 01 میباشد و کد 00 برای نسخه های قدیمی است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (16-05-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام iriali جان ولا من که می خواستم N82 بخرم کمتر از 460 پبدا نکردم دوبی هم قیمت گرفتم 430 بود.
در کل برای فهمیدن اصل بودنش کد سریال جهبه و گوشی و همین طور ورژن رو چک کن...و همین طور کارای گوشی معلوم می شه..
ALIRE7A (16-05-08)
یا سلام
n82 340 و n96 هست 560
حالا با اون قیمت میارزه یا نه در ضمن k850 رو امروز قیمت دارم 290 بگین آیا خوبه یا نه
باتشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks