1.اینو باید با سرچ کردن و شناختن نیازاتون بفهمید ... یکی گوشی رو برای عکاسی میخواد ... شاید یکی برای بازی ... شاید یکی برای الو-خدافظ یا sms یا ... اینارو دیگه خودتون تایین میکنید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.کد #06#* رو اجرا کنید روی گوشی ... یه سری اعداد میده ... که اونا نشون دهنده خیلی چیزا هستن .... توی سایت زیر کدش رو بزن... بهت نشون میده
Check IMEI - IMEI.info
(اینم گوشیه خودم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IMEI.info)
اینم خوبه اگه بخونی How to Check Cell Phones Quality Using IMEI Mobile trick 2015 - Free Proxy Server Sites
3.اینو فک کنم توی گوشی های اندرویدی بشه فهمید ... ولی چون هنوز از سیمبین به جایی کوچ نکردم مطلع نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4.اینو دیگه خودتون متوجه میشین ... تا میتونین دقت کنین و ببینین ... عیب ظاهری چیزی نیست که بتونن بپوشوننش
5.اینم باز با دقت کردن متوجه میشی ... گوشی های جدیدم برو توی سایت https://www.ifixit.com/
باز کردن و تعمیر هرنوع موبایلی رو داره ... ببین از چ جاهایی بازش میکنه ... به اونجاها دقت کنی .. دستت میاد
6.توی سایتش چک کنی هست ...
در مورد جنبه قانونیش که وقتی گوشی رو با جعبه (تاکید میکنم ,با جعبه ) بخرین ... حکم سندیت رو داره براتون ولی اگه تونستین ازش فاکتور خرید بگیرین چ بهتر...
Bookmarks