Lenovo K3 Note Dual SIM
مشخصات خوبی داره در کنار قیمت حدودا 730 تومنی .
سلام گوشی اندروید حدود 700 تومن چی سراغتون میره ؟
برند واسم مهم نیس کارایی میخوام حداقل سال تولید 2015 باشه رمش حداقل 1.5 باشه
خودم sony m4 aqua رو دیدم اگه چنتا مدل معرفی کنین بهتره
|
Aaron Swartz (07-05-16), hesam89 (07-05-16)
این هم مشخصاتش به نظرم من نسبت به قیمت خوبه
Lenovo K3 Note - Full phone specifications
Aaron Swartz (07-05-16), hesam89 (13-05-16)
البته قیمتش رو فکر کنم بالا گفتید ، من خودم پشت پاساژ رضا ، دی ماه بود که پیدا کرده بودم با قیمت 630 تومن ، الان فکر کنم تموم کرده ، ولی باز هم پیدا میشه ، البته یخورده سخت تر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا که من باهاش کار کردم ، مثل پر سبک بود و شفافیت و کیفیت رنگ صفحه خیلی خوبی داشت و دوربینش هم خوب بود. سرعت گوشی هم خیلی خوب بود.
...
AMD>INTEL (07-05-16)
قیمتی که تو یکی از سایت ها معروف زده بود . چون فروشنده موبایل نیستم . مجبورم به قیمت سایت ها استناد کنم .
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-05-16)
ممنون از راهنماییتون ی سوال دیگه داشتم تو همون رنج قیمت حدودا ی سونی هست
Sony Xperia C4 Dual
میخوام ببینم کسی با این دوتا گوشی کار کرده یعنی k3 و c4 ؟ جفتشون سخت افزاری کپی همن جز باتری که k3 بهتره اگه از دوستان کسی کار کرده باشه ممنون میشم نظرشو بگه که تو کار چطوری هستن و کدوم سرتره؟
اینم مقایسه دو گوشی
Sony Xperia C4 Dual vs. Lenovo K3 Note - GSMArena.com
|
Sony Xperia C4 Dualبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم گوشی خوبیه . کیفیت ساختش کمی بهتر از lenovo هست .
Aaron Swartz (13-05-16)
به نظر شما ارزش 200 تومن اختلاف قیمت رو داره؟
خیلی متفاوت نیستند . اون 200 تومن هم به خاطر برند سونی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks