ریست فکتوری کامل و WIPE ALL از منوی بوت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر شهرسختافزار

| 
          | 
ریست فکتوری کامل و WIPE ALL از منوی بوت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (07-08-19), GTA V (11-08-19)

کاربر شهرسختافزار

برای رمم همین مشکلو دارم(یک کاری کنم ریکاوری نشه) ممنون میشم اونم راه حلشو بگید
رم رو بگذارید داخل رم ریدر و با این برنامه وایپ کامل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
6432168421 (09-08-19), GTA V (11-08-19), rezash85 (11-08-19)

کاربر شهرسختافزار

ببخشید این برای کامپیوتره یا گوشی... این لینک منو برد داخل گوگل پلی اندروید...

کاربر شهرسختافزار

دوست عزیز نوشتن که رم رو داخل رم ریدر باید بذارید یعنی وصل بشه به کامپیوتر و از طریق ویندوز و این برنامه رم رو فرمت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (11-08-19), rezash85 (11-08-19)
| 
          | 

کاربر شهرسختافزار

میدونم برای اینکه حرفشون تناقض داشت میگم گفتند رم ریدر بعد لینک برنامه اندروید دادن شک افتادم... بیخیالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف من تناقص نداشت خیلی واضح گفتم . رم ریدر وصل میشه به کامپیوتر و اون لینک هم که دادم لینک یک برنامه ویندوزی است . از این واضحتر واقعا نمیشه گفت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمله رو هر کسی بخونه متوجه میشود .
6432168421 (21-08-19), rezash85 (13-08-19)

کاربر شهرسختافزار

لینک مشکلی نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks