یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
کاربر شهرسختافزار
یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
من که به شما گفتم به اون فروم برو توضیحات کامل و دقیق هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوابت هم کامل میدن
دومی و دانلود کن و نصب کن
دومی مربوط به خاورمیانه ست و فارسی هم داره یحتمل
0reza666 (27-07-16)
کاربر شهرسختافزار
دومی دانلود کرده بودم اشتباه نوشتم. الان چه کنم فارسی نیست از کجا فارسی باشه گیر بیارم دانلود کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو دانلود کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download file KSA-J110HXXU0APB2-20160226162442.zip
0reza666 (27-07-16)
کاربر شهرسختافزار
لینک برای دانلود میاد ولی انگاری چیزی توش نیست. تا مرحله دانلود میره ولی بعد خطا 404برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این لینک استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رام اندروید کیت کت SM-J110H
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه
مدل فارسی برای این گوشی و این مدل میشه بزاری برای دانلود. فقط فارسی باشه هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم گوشی سامسونگ مدل گوشی sm-j100h
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks